Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΟ! Κρεμάστηκε στην αυλή του πατρικού του που είχε πουληθεί

autoktonia-sok-kremastike-se-dentro-plateias-tou-bolou.w_hr
Απαγχονισμένος βρέθηκε εχθές το απόγευμα σε αυλή σπιτιού στην περιοχή του Κλήματος Φυτόκου ένας άνδρας, ηλικίας 57 χρόνων. Σύμφωνα με τον ιστότοπο taxydromos.gr, ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο από κληματαριά σε ύψος 2,5 μέτρων, στην αυλή του πατρικού του σπιτιού το οποίο είχε πουληθεί. Αυτήν την περίοδο, οι νέοι ιδιοκτήτες...
ανακατασκευάζουν την οικία. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, τις αρχές ειδοποίησαν γείτονες που είδαν τον 57χρονο κρεμασμένο, περίπου στις 5 το απόγευμα. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο περιπολικά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σορός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής.  Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον 57χρονο σε αυτήν την πράξη απελπισίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive