Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ. Ποιός σκότωσε τον Αλβανό εκτελεστή; Αυτός είναι ο άλλος 48χρονος που καταζητείται για το μακελειό

katizΈνταλμα σύλληψης κατά του 48χρονου Αλβανού Aleks BURRELI (ΦΩΤΟ) εξέδωσε η αστυνομία για το άγριο φονικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα. Ο 48χρονος φέρεται να πέρασε στην ελεύθερη Κύπρο από τα κατεχόμενα μαζί με τον δράστη του φονικού. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για τον δεύτερο δράστη της τριπλής δολοφονίας έξω από εστιατόριο στην Αγία Νάπα...
Ποιός σκότωσε τον δράστη; Ο Αλβανός δράστης του φονικού της Αγίας Νάπας δεν έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του politis-news. Όπως πληροφορείται ο politis-news μετά από σχετικές εξετάσεις η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο φερόμενος ως εκτελεστής των τριών ανθρώπων στην Αγία Νάπα έπεσε νεκρός από όπλο το οποίο δεν ανήκε σε κανένα από τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο μακελειό.
murder5
Τα νέα ευρήματα της αστυνομίας αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα του ανθρώπο που σκότωσε τον εκτελεστή του Φ. Καλοψιδιώτη, του Ηλία Χατζηευθυμίου και της συζύγου του Σκέυης. Όπως πληροφορείται ο politis-news υπό διερεύνηση είναι ακόμα και το ενδεχόμενο ο αλβανός να εκτελέστηκε από τον δεύτερο δράστη του φονικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενη στην ανταλλαγή πυροβολισμών να ενεπλάκησαν και άλλα πρόσωπα.
Τα θύματα του χθεσινού φονικού ήταν τρεις Ελληνοκύπριοι και ένας αλλοδαπός, ανάμεσά τους και ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Φάνος Καλοψιδιώτης, ο φερόμενος ως στόχος του πενταπλού μακελειού της Αγίας Νάπας πριν από τέσσερα χρόνια.
Οι άλλοι νεκροί είναι ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου και η σύζυγός του Σκεύη και ένας άντρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο εκτελεστής, Αλβανικής καταγωγής όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία. 
murder2
Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζεύγους Χατζηευθυμίου (12 και 14 ετών), τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.
Οι Καλοψιδιώτης και το ζεύγος Χατζηευθυμίου, βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Καταλυμάτων. Κατά την έξοδό τους από αυτό, φέρεται να τους προσέγγισαν δύο σύμφωνα με πληροφορίες άντρες με κουκούλα ή κράνος, οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και του ενός εκ των δραστών.
murder5
Το ζεύγος Χατζηευθυμίου με τα δυο τους παιδιά
photofoniko2
Πληροφορίες φέρουν τον δεύτερο δράστη, ο οποίος έχει διαφύγει και καταζητείται, να είναι τραυματισμένος. Αργά το βράδυ, είχε μεταδοθεί η πληροφορία ότι βρέθηκε νεκρός σε πρατήριο βενζίνης, ωστόσο στη συνέχεια η πληροφορία διαψεύστηκε.
Στη σκηνή βρέθηκε και δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.
Deja vu μακελειού
Φοβερή σύμπτωση είναι το γεγονός ότι πριν από ακριβώς από τέσσερα χρόνια, δηλαδή το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2012, διαπράχθηκε πενταπλός φόνος στην ίδια οδό της Αγίας Νάπας (οδός Καταλυμάτων). Στόχος, ήταν και τότε ο Φάνος Καλοψιδιώτης. Τότε, νεκροί έπεσαν τρεις Ελληνοκύπριοι και δύο Ρουμάνοι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο που ανήκε στον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη.
Για την υπόθεση του πενταπλού φονικού καταδικάστηκαν, όπως είναι γνωστό, από το Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου σε πέντε φορές ισόβια φυλάκιση, οι Ελλαδίτες Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και Αναστάσιος Τσεχιλίδης.
Εξάλλου, πριν από περίπου δύο χρόνια, άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πατέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη, Γιάννη Καλοψιδιώτη, έξω από το σπίτι του στο Παραλίμνι. Η υπόθεση αυτή παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη.
murder2
Ανθρωποκυνηγητό
Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.Πρόσθεσε επίσης ότι έχει ενημερωθεί η Interpol Αλβανίας καθώς ο νεκρός 41χρονος δράστης του φονικού ήταν από την Αλβανία.
politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive