Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΚΟΝΤΟΝΗΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ. πρ. πρωταθλητού ΠΓΣ- ΕΘΝΙΚΟΥ-Ιδρυτού ΕΟΠΕ 1970- προέδρου ΚΕΙΠΠ- Συμβούλου ΓΓΑ 2005

Με αφορμή την μετονομασία του κλειστού του ΟΑΚΑ σε "Ν. Γκάλης" από το γίγαντα των αθλητικών μας πραγμάτων κ Κοντονή: Καλά ο Κώστας πολίτης ο επιτυχημένος τεχνικός που οδήγησε  την Εθνική μας στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 1987,  περίμενε ο Κοντονής να γνωρίζει τι είναι Αθλητισμός; Δεν γνωρίζει ότι  σήμερα για να γίνεις υπουργός πρέπει να είσαι άσχετος με τον τομέα που αναλαμβάνεις. Δεν γνωρίζει ο Κώστας ότι το μεγαλύτερο προσόν σήμερα είναι να είσαι συνδικαλιστάρα.  Από που έμαθε ο κύριος αυτός τον Αθλητισμό;; Συμφωνώ απόλυτα μαζί του ότι "... πρέπει να μάθει ότι αθλητισμός δεν είναι  να βάζεις μόνο τη μπάλα στο καλάθι.  Το άθλημα δεν είναι ατομικό". Μη παρεξηγείτε όμως τον Κοντονή πράγματι πιστεύει ότι με το να βάζεις μια μπάλα σε μια τρύπα (καλάθι) είναι αθλητισμός. Άλλωστε το απέδειξε με την τρύπα στο νερό με την ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive