Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κωνσταντινούπολη. 10 νεκροί -μέχρι τώρα- δεκάδες τραυματίες. Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ. Δείτε συγκλονιστικά βίντεο από τα όσα ακολούθησαν των φονικών εκρήξεων

Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ
Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Αναφορές για πολλούς τραυματίες - Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σκηνές αλλοφροσύνης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Δεν προλαβαίνουν να παραλαμβάνουν τραυματίες τα ασθενοφόρα – Νεκροί και οι δυο δράστες....

Ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης μετά την επίθεση αυτοκτονίας απόψε όπου έχασαν την ζωή τους 10 άνθρωποι και άλλοι 20 τραυματίστηκαν, μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα.
Την ίδια ώρα ορισμένες πτήσεις που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης άλλαξαν πορεία προς άλλα αεροδρόμια, γνωστοποίησε ένας αξιωματούχος του αεροδρομίου.
Τα αεροσκάφη θα μπορούν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Ατατούρκ μέχρι τις 00.10 ώρα Ελλάδας, ενώ όλες οι απογειώσεις έχουν ήδη ματαιωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια πτήση της Aegean προς Αθήνα πρόλαβε να αναχωρήσει λίγα λεπτά πριν σημειωθούν οι εκρήξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive