Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η ΜΑΝΤΕΨΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΣΟΡΟΣ: Σε ποια μετοχή στοιχημάτισε και κέρδισε 100 εκατ. ευρώ!



O θρύλος των επενδυτών Τζώρτζ Σόρος επέστησε προ ημερών την προσοχή των επενδυτών για ενδεχόμενη τραπεζιτική κρίση. 
Και μετά, εν μέσω της θύελλας του Brexit, στοιχημάτισε 100 εκατομμύρια ευρώ κατά της Deutsche Bank και κέρδισε...

.
Η Deutsche Bank έχει ένα νέο πρόβλημα. Ένα μέγαλο πρόβλημα. Ο πιο πονηρός επενδυτής στον κόσμο κάθεται στο σβέρκο του μεγάλου γερμανικού τραπεζιτικού ιδρύματος. Ο Σόρος κέρδισε ποντάροντας όχι στην επιτυχία της Deutsche Bank, αλλά στην αποτυχία της.

Εν μέσω της θύελλας του Brexit στοιχημάτισε 100 εκατομμύρια ευρώ στην πτώση της μετοχής της. 

Η χρηματιστηριακή εταιρεία Soros Fund Management LLC πούλησε περί τα επτά εκατομμύρια μετοχές τις οποίες είχε προηγουμένως δανειστεί. 
Στην περίπτωση των ακάλυπτων πωλήσεων ο επενδυτής ποντάρει στο ότι η τιμή θα πέσει μετά την πώληση και μετά θα τις συγκεντρώσει σε καλύτερη τιμή και θα τις επιστρέψει.
Ο Σόρος με τo στοίχημα αυτό κατά της Deutsche Bank της οποίας η μετοχή έχασε το 23% της αξίας της τις περασμένες δύο μέρες, κέρδισε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα για το ενεργό ηφαίστειο της γερμανικής οικονομίας, δηλαδή τη Deutsche Bank, με τα εφιαλτικά οικονομικά ανοίγματα  που πολλοί λένε ότι θυμίζει το 2007 της LemanBrothersστο περιοδικό CRASH που βρίσκεται τώρα στα περίπτερα!

2 σχόλια:

  1. ΑΡΓΥΡΗ ΠΟΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;;ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ "ΑΙΣΧΡΟ";;; ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;;;;;ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! ΗΣΥΧΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ .Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΡΕΞΙΤ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΡΕΞΙΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive