Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ο απόλυτος ΤΡΟΜΟΣ:Οι τζιχαντιστές απειλούν να αιματοκυλίσουν το EURO 2016!

TZIXANTISTES

Oι τζιχαντιστές του ISIS φέρονται να σχεδιάζουν πολύνεκρες επιθέσεις κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Ο τρόμος που «γεννήθηκε» στη Γαλλία μετά τις επιθέσεις του Ιανουαρίου 2015 στο Charlie Hebdo και ρίζωσε για τα καλά μετά την πολύνεκρη...
(συντονισμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια) τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου στο Bataclan, το Stade de France και σε καφετέριες και εστιατόρια κοντά στην Place de la Republique κοντά στη Βαστίλη, επιστρέφει. Και επιστρέφει μέσα από τον ίδιο άνθρωπο: τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ.
Είναι ο μοναδικός από τους δράστες του μακελειού του Νοεμβρίου με τους 130 νεκρούς που παραμένει ζωντανός. Συνελλήφθη στο Μόλενμπεεκ του Βελγίου λίγες μέρες πριν από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών. Από τον προσωπικό του υπολογιστή, αναδύθηκε ξανά ο τρόμος για τα σχέδια του Ισλαμικού Κράτους να αιματοκυλήσει, ξανά, την Ευρώπη.
Σε επιδρομή των αντιτρομοκρατικών αρχών σε ένα από τα κρησφύγετα του δράστη στο Μόλενμπεεκ των Βρυξελλών, κατασχέθηκε το λάπτοπ του. Από τα δεδομένα που βρέθηκαν προκύπτει ότι στόχος των τζιχαντιστών είναι όχι μόνο να επιτεθούν κατά τη διάρκεια του Euro 2016 αλλά συγκεκριμένα να επιτεθούν σε Βρετανούς και Ρώσους οπαδούς, πριν από το παιχνίδι των δυο ομάδων στη Μασσαλία στις 11 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive