Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Άαααλλο νούμερο κι ετούτο η Σπυράκη. Φτυστέ την η πιο ανθέλληνας Ευρωβουλευτής (ΒΙΝΤΕΟ)

spuraki
Αυτή είναι Ευρωβουλευτής που υποτίθεται υπερασπίζετε τα συμφέροντά μας. Η γλοιώδης Μ. Σπυράκη σε ένα ρεσιτάλ ανθελληνισμού λέει πράγματα που μάλλον δεν τα σκέφτεται ή μάλλον τα σκέπτεται και εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα. Αναφερόμενη Στον πρόεδρο της Κομισιόν λέει ότι έχει καθήκον να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε η Ελλάδα να μείνει στο σπίτι τους....
Μάλλον η τα λεφτά που έχει αρπάξει τόσα χρόνια από την αμερόληπτη δημοσιογραφία η κυρία Σπυράκη ξέχασε ότι η Ευρώπη είναι της Ελλάδας σπίτι όψι των υπολοίπων. Εκτός από αυτό η κυρία Σπυράκη θέλει μάλλον να γλείψει τα πόδια του Γιούνγκερ και των υπολοίπων νταβατζήδων υπονοώντας ότι δεν έχουν καμία ευθύνη και πρέπει να δώσουν διορία μέχρι την Κυριακή. Απολαύστε την εσείς που την στείλατε εκεί να παίρνει 30 χιλιάρικα τον μήνα. 

2 σχόλια:

  1. Η προδοσια τιμωρειται μονο με ενα τροπο: :Quartering !!!! (Γκουγκλαρετε να μαθετε τι ειναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της Ν.Δ. δεν είναι τώρα; Να την χαίρετε ο Κυριάκος!! Α!ρε! Καρατζαφέρη μαζί με τον Φάρατζ που είστε; Ευτυχώς που είναι και ο Μαριάς επάνω και κάτι κάνει!! Ανθέλληνες Κοπρόσκυλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive