Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Η Μαρία στην αγκαλιά του αστυνομικού – ΦΩΤΟ

Η Μαρία στην αγκαλιά του αστυνομικού – ΦΩΤΟ
Στις φαίνεται το μικρό κορίτσι στην αγκαλιά των αστυνομικών που το βρήκαν στον Ασπρόπυργο....

Η μικρή Μαρία-Ειρήνη μοιάζει ανακουφισμένη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr όταν την ρώτησαν: «πως βρέθηκες  εδώ;» το μικρό κορίτσι απάντησε: «εδώ με άφησαν».
Η ιστορία που συγκλονίζει το πανελλήνιο έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα στα οποία προσπαθεί να δώσει απαντήσεις η Ελληνική Αστυνομία με την έρευνα που κάνει τις τελευταίες ώρες.
Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, οι αξιωματικοί της ασφάλειας θεωρούν ως το πιθανότερο σενάριο, αυτό της απαγωγής, εκτιμώντας ότι πίσω από την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα, βρίσκονται άτομα που κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να την απομακρύνουν από το σπίτι του παππού της στη λεωφόρο Σχιστού.
Ο άνθρωπος που βρήκε την Μαρία
Ένα από τα πιο συγκλονιστικά στοιχεία αυτής της υπόθεσης είναι ότι ο άνθρωπος που αναγνώρισε το παιδί στον Ασπρόπυργο, λίγα λεπτά αφού το είχαν αφήσει οι απαγωγείς του, είναι φίλος του πατέρα της ο όποιος αν περνούσε ελάχιστα λεπτά νωρίτερα από το σημείο, ενδεχομένως να έπεφτε πάνω στους άνδρες που την είχαν απαγάγει.
Πάντως ήδη οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν ζητήσει το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας για να επιχειρήσουν τον εντοπισμό του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive