Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Τρέχαααα κυρά Τασία, έρχονται ... πελάτες. Αβραμόπουλος: «Τρία εκατ. πρόσφυγες περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα από την Τουρκία»

Προειδοποίησε για δραματική τροπή στα πράγματα. Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος και ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συζήτησαν για το σοβαρό πρόβλημα της μετανάστευσης και των προσφύγων.... Ο κ. Αβραμόπουλος προειδοποίησε  ότι το ελληνικό πρόβλημα σε σχέση με τους πρόσφυγες δεν είναι μόνο η διαχείριση των 50.000 μεταναστών που ήδη έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, αλλά παράλληλα εκτίμησε ότι «στη Τουρκία αυτή τη στιγμή βρίσκονται 3 εκατ. πρόσφυγες και στις βόρειες ακτές της Αφρικής περίπου 500.000, οι οποίοι περιμένουν τη στιγμή στα χέρια αδίστακτων διακινητών να περάσουν στη θάλασσα» και συμπλήρωσε ότι «τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία είναι υπό μεγάλη πίεση» διαβεβαιώνοντας όμως ότι «η Ευρώπη είναι κοντά με τη πολιτική της, με την οικονομική ή τεχνική βοήθειά της». Απευθύνθηκε επίσης στον κ. Παυλόπουλο και του είπε ότι «η συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία δοκιμάζεται και είναι πολλές οι πτυχές, τεχνικές και νομικές, που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο κύκλος». Από την πλευρά του ο ΠτΔ προέτρεψε «να μην επαναπαυτούμε γιατί το πρόβλημα είναι μπροστά μας και ενδεχόμενη χαλάρωση θα επέτρεπε στην Τουρκία να μην τηρήσει τους όρους της Συμφωνίας, γεγονός που θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα μέσα στο καλοκαίρι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive