Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΘΕΟΜΗΝΙΑ! Νεροποντή και χαλάζι στη Λαμία! ΔΕΙΤΕ τι έγινε… (φωτο&βιντεο)

xalazi_551_355
Επαληθεύτηκε η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και η περιοχή της Φθιώτιδας, ακόμη και η Λαμία, επλήγησαν από δυνατές βροχές και καταιγίδες που σε κάποιες περιπτώσεις συνοδεύτηκαν...
από έντονη χαλαζόπτωση.
xalazi1
Την οργή του Μάη γνώρισε ακόμη και η Λαμία με χαλάζι σα μικρό κουφετάκι να πέφτει στις βόρειες κυρίως συνοικίες προκαλώντας έκπληξη και φόβο συγχρόνως για τη Θεομηνία.
xalazi2
Την ίδια ώρα πολλά καπάκια της ΔΕΥAΛ δεν άντεξαν και η αστυνομία έτρεχε να προλάβει να σημάνει τους δρόμους μέχρι να φτάσουν συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης. Ενδεικτικά, προβλήματα προέκυψαν στις οδούς Κύπρου, Σόλωνος και Ναυπάκτου και Πανουργιά με Σατωβριάνδου. Φρεάτια γέμισαν από νερό και φερτά υλικά, ενώ σε συναγερμό έχει τεθεί η Πυροσβεστική για να αντλήσει ύδατα από υπόγεια διαμερίσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive