Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

«ΘΥΜΑ ΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΒΙΑΣ Η ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ» - Το πόρισμα - σοκ του ιατροδικαστή

agrafiot
Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά στην 69χρονη συνταξιούχο, που βρέθηκε δολοφονημένη χθες το απόγευμα στο τρίτο υπόγειο κτιρίου, στο Μαρούσι διαπίστωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της. Την νεκροψία-νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας σύμφωνα με τον οποίο η άτυχη γυναίκα...
σύρθηκε βίαια, από το γκαράζ του δευτέρου υπογείου που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στο τρίτο υπόγειο γκαράζ που ήταν κλειστό. O θάνατός της αποδίδεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην κεφαλή και τον θώρακα, συνεπεία πτώσεως εξ ύψους από κλιμακοστάσιο-σκάλα, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης χτύπησε κι έσυρε ζωντανή την 69χρονη από τα σκαλιά και την κατέβασε δια της βίας στον κάτω όροφο. Για αυτό το λόγο βρέθηκαν και κηλίδες αίματός διάσπαρτες στη διαδρομή αυτή.
Ο ιατροδικαστής δεν απορρίπτει ακόμα και το γεγονός να την πάτησε στον θώρακα, καθώς η συνταξιούχος έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα στο σώμα της, αλλά και στο κεφάλι όπου είχε κάταγμα μήκους 22 εκατοστών. Κατάγματα εντοπίστηκαν και στο αριστερό ημιθωράκιο, τη δεξιά κλείδα και την πρώτη δεξιά πλευρά της.
Παράλληλα, το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ στην τσάντα της υπήρχε το πορτοφόλι της και το κινητό της, οδηγεί την αστυνομία στο ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας της να ήταν σεξουαλικά.
Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι" αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive