Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ το σχήμα στα χέρια του ο Μητσοτάκης με τον ΠΟΥΤΙΝ! ΟΧΙ! Δεν είναι ΜΑΣΟΝΟΣ ο Κούλης ρε παιδιά…


Σας θυμίζει κάτι; Τα συμπεράσματα δικά σας…



Βρε κάτι συμπτώσεις! Δεν είναι μασόνοι ρε παιδιά!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΙΠΑ ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ Κ.Α.. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ...ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΙΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://youtu.be/HUjiIxszzso

    Εικόνα από την γύφτικη υποδοχή του Πούτιν στις Βρυξέλλες από τον Σα(χλα)μάρα προεδρεύοντος της ΕΟΚ και πρωθυπουργεύοντος στην ορθόδοξη Ελλάδα των νενέκων ,των γυφταρέων, των κωλο(γιο)παίδων μιζαρπαχτικών βεβαίως … βεβαίως…

    Έβαλε ο Πουτιν τον Μητσοτάκη στη θέση του

    ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ;;; ΠΟΙΑ “ΑΜΣΤΕΛ” ;;;

    Στο καναβάτσο επρεπε να βάλει τον χαζοβιόλη πρόεδρο της ΝΟΥ-γόνο-ΔΟΥΛΑΣ και να τον δέρνει αλύπητα , για όσα καλούδια του εχουν προσφέρει οι ανθέλληνες ταγοί της ψωροκώσταινας (η φιλονατοκή αδελφή του Ντοράκουλα , ο οικογενειακός φίλος φίλο- ουκρανός Βουβουζέλος, ο υποστηριχτής του ανεγκέφαλος Σα(χλα)μάρας και ο φίλο-τούρκος Δράκουλας )

    Βρε Κούλη ποιος μαλάκας σύμβουλος η πάτρωνας, σου πρότεινε την ώρα που ο ΠΟΥΤΙΝ ως φιλέλληνας επισκεπτόταν την χώρα μας , εσύ να επισκεφτείς άρον- άρον την Τουρκία την πιο εχθρική του χώρα , δήθεν ότι πηγές να συναντήσεις τον τουρκογενή “ορθόδοξο” “πατριάρχη”.

    Τέτοια ανθελληνική πολιτική μόνον ενας αχρείος γόνος των Νεότουρκων Δρακουλαρέων τόλμησε και υλοποίησε.

    Τα επίχειρα του ΠΟΥΤΙΝ προσεχώς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive