Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Δεν υπάρχει σωτηρία, αποθέωσαν τον ΓΑΠ στην Πάτρα! Πήγαν ΟΛΟΙ, εκτός των νεκρών, των άστεγων, των ανέργων, των ξενητεμένων απ τα δολοφονικά μνημόνια που μας φόρτωσε το ξενόφερτο ΚΑΘΑΡΜΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

250516 GAP

Όσο υπάρχουν τέτοιοι -λέμε τώρα- "άνθρωποι", είμαστε χαμένοι… Στην Πάτρα υποδέχθηκαν τον Γιώργο Παπανδρέου,  φίλοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών με χειροκροτήματα, φιλιά και αγκαλιές ο οποίος Ο ΓΑΠ έφτασε στην Πάτρα το μεσημέρι  και...
επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, όπου τον υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΕΚΠ Σταυρούλα Νικολάου, στελέχη της διοίκησης και υποστηρικτές του Κινήματος, του κόμματος που ίδρυσε ο Γιώργος του Ανδρέα και στις εκλογές του 2015 κατάφερε να περάσει οριακά τον Βασίλη Λεβέντη. 

      Και να τώρα που ο πρόεδρος Παπανδρέου που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα βγαίνει και αντιμνημονιακός και χαρακτηρίζει τις αποφάσεις του Eurogroup ως… προϊόν συμβιβασμού. Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive