Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΖΩΝΤΑΝΑ Η προσκυνηματική επίσκεψη του Πούτιν στο Άγιον Όρος



Λίγο μετά τις 14.00 ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αποβιβάστηκε στο λιμλάνι της Δάφνης υπό δράκόντεια μέτρα ασφαλείας. Στο μεταξύ, στο Άγιον Όρος βρίσκονται εκατοντάδες δημοσιογράφοι από τη Ρωσία, τη Ρουμανία, ακόμη και την Τουρκία για να καλύψουν την επίσκεψη του Βλαντίμιρ Πούτιν, που δεν είναι η πρώτη, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος είχε επισκεφθεί τον Άθωνα και πριν από 11 χρόνια....




Την ίδια στιγμή ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έφθασε στις Καρυές για να υποδεχθεί τον Βλαντίμιρ Πούτιν.



Ο Ρώσος Πρόεδρος έφθασε στις Καρυές οδικώς και αφού ασπάστηκε το Ιερό Ευαγγέλιο και την εικόνα του Αξιον Εστί, παρακολούθησε την Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου.





Ακολούθως συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο καθολικό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε εικόνες από την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Άγιον Όρος

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΡΕΞΑΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ "ΑΓΑΠΗ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ "ΓΑΤΑΚΙΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive