Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΜΟΥΤΡΑ!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ «ΔΡΑΚΟΣ» ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)




Προσθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα έλαβε από τον 27ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου. Ο νεαρός ζήτησε νεα προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία του και να ενημερωθεί ο δικηγόρος του για το περιεχόμενο της δικογραφίας....
 Ο κατηγορούμενος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.
Με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη, κουκούλα και σκυμμένο κεφάλι μπήκε στην Ευελπίδων. Η παρουσία του στο ανακριτικό γραφείο διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά αφού ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί τελικά τη Δευτέρα (30.05.2016) το πρωί.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ ειδησιογραφικού πόρταλ, πρόκειται για τον 30χρονο που κατηγορείται πως επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε τουλάχιστον οκτώ γυναίκες, στήνοντάς τους καρτέρι σε υπόγεια διάβαση στη Νέα Φιλοθέη. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.
Οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν μετά τη σύλληψη του το πρωί της Τετάρτης (26.05.2016) λίγη ώρα αφού είχε επιχειρήσει να επιτεθεί σε ακόμη μια γυναίκα, περιγράφουν τον 30χρονο άνδρα ως άτομο απόλυτα συνειδητοποιημένο όσον αφορά στις πράξεις που ήταν ικανό να διαπράξει.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive