Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΚΥΠΡΟΣ. ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο....ΧΑΡΟΣ. Του Όμηρου Αλεξάνδρου

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρος Γεωργιάδης ανησυχεί λεει ότι θα μειωθούν τα κέρδη της Τράπεζας Κύπρου αν συμψηφισθούν τα δάνεια που συνήψαν οι επενδυτές και αγόρασαν τα χρεόγραφα σκουπίδια της Λαϊκής Τράπεζας. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, ο δουλικότερος κλητήρας της Τρόικα ανησυχεί ότι θα μειωθούν τα κέρδη του αμερικανού μεγαλομέτοχου της Τράπεζας Κύπρου Γουίλπυρ Ρος...

Μην ανησυχείς άχαρε Χαρούλλη για τον φίλο σου τον Ρόςς, γιατί με την ένταξη της Τράπεζας Κύπρου στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (και το πομπάρισμα από σπεκουλαδόρους) και σε συνδυασμό με το ξεπούλημα των υποθηκευμένων περιουσιών των κυπρίων αμέσως μετά τις εκλογές του Μάη, το αφεντικό της Τράπεζας θα ξεπουλήσει τις μετοχές του με ένα σημαντικό κέρδος και θα φύγει, όπως ακριβώς έκανε και σε άλλες επενδύσεις του όπως π.χ την Bank of Ireland. Οι δε κουρεμένοι καταθέτες (που ακόμη δεν κατάλαβαν ποίος είναι ο Αναστασιάδης και ο Χάρος) στους οποίους επέβαλα να αγοράσουν την μετοχή της Τράπεζας στο 1 ευρώ (Ο Ρος την πήρε μόλις 24 σεντ ) δεν θα πάρουν πίσω μέρος του κουρεμένων τους καταθέσεων ούτε μετά από 20 χρόνια  
Δηλαδή δεν φτάνει που λήστεψαν δια του κουρέματος τις καταθέσεις μιας ζωής των κυπριακών πολιτών για να γλιτώσουν την τράπεζα από την χρεοκοπία, η οποία με τις πλάτες των πολιτικών έδινε δανεικά και αγύριστα στο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, τώρα με απύθμενο θράσος ζητούν και τα ρέστα.
Ας ξυπνήσει επιτέλους αυτός ο αχάπαρος λαός και ας δώσει επιτέλους ένα γερό χαστούκι στις εκλογές του Μάη  σ’ όλους αυτούς τους τους άθλιους και απατεώνες πολιτικούς που βρίσκονται κυρίως στα 3 μεγάλα κόμματα εξουσίας ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, γιατί αν δεν το κάνει θα είναι πραγματικά άξιος της μοίρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive