Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ!! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αίσιο τέλος έλαβε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (02/05/2016) το θρίλερ με τη μικρή Μαρία, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα από τη μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού – Σκαραμαγκά....
Το παιδί φέρεται να είχε πέσει θύμα απαγωγής, ωστόσο, ο άνθρωπος που την άρπαξε, πιθανότατα θορυβήθηκε από την έκταση και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, γι' αυτό την άφησε στην άκρη ενός δρόμου προκειμένου να την εντοπίσουν οι αρχές.
 
Όταν έγιναν γνωστές οι πληροφορίες για τον εντοπισμό της, οι γονείς της μικρής βρίσκονταν στον Σκαραμαγκά και συγκεκριμένα στην μάντρα αυτοκινήτων του παππού της οικογένειας απ' όπου εξαφανίστηκε χθες η Μαρία-Ειρήνη και σε λίγη ώρα αναμένεται να συναντήσουν το παιδί προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται πράγματι για την 3,5 ετών κόρη τους.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληφορορίες, το 3,5 ετών κοριτσάκι βρέθηκε σε περιοχή του Ασπρόπυργου, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονταν για τον εντοπισμό της.
 
Στο σημείο πήγαν Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο λιμεναρχείο, ενώ εκεί σπεύδουν τόσο οι γονείς και ο μεγαλύτερος αδερφός της καθώς επίσης και αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής. Η εξαφάνιση του παιδιού καταγγέλθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα από τους γονείς της. Όπως δήλωσε ο πατέρας της, όλα έγιναν σε τρία λεπτά και ενώ η μικρή έπαιζε με τον αδερφό της, εξαφανίστηκε!
 
Οι αρχές μάλιστα δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο απόπειρας απαγωγής. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο πάντως, ίσως οι απαγωγείς να μην περίμεναν την κινητοποίηση και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και μετά από τις εξελίξεις να αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο το 3,5 ετών κοριτσάκι. Ο πατέρας Αντώνης Πρίντεζης, πάντως, σε δηλώσεις του νωρίτερα είχε δηλώσει πως κανείς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του.
 
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
 
Το χρονικό της υπόθεσης
 
Η εξαφάνιση της μικρής Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη, σημειώθηκε λίγο πριν τις 15.00 της Κυριακής του Πάσχα όταν χάθηκε από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της στη λεωφόρο Σχιστού.
 
Το κοριτσάκι, ηλικίας 3,5 ετών, χάθηκε όταν διέφυγε για λίγα λεπτά της προσοχής των γονιών του, οι οποίοι μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί δήλωσαν την εξαφάνιση του παιδιού τους, κινώντας τις διαδικασίες ανεύρεσής του.
 
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ομάδας διάσωσης, εθελοντές κι απλοί πολίτες από χθες «οργώνουν» την περιοχή, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της μικρής Μαρίας. Στο σημείο βρίσκονται και οι γονείς του παιδιού, που απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει. 
 
«Δεν έχουμε κανένα καινούργιο στοιχείο. Έχουμε μπει στο hotspot του Σχιστού και θα μπούμε και σε αυτό στον Σκαραμαγκά. Η αστυνομία και όλοι έχουν κινητοποιηθεί. Βοηθήστε με να βρω τη Μαρία», δηλώνει σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, ο πατέρας του παιδιού, Αντώνης Πρίντεζης. 
 
«Μέσα σε τρία λεπτά έχασα το κοριτσάκι μου», λέει ο πατέρας της
 
«Ετοιμαζόμασταν να φύγουμε. Η μαμά της πήγε να κόψει κάποια φρούτα. Το παιδί έφυγε να δει το πόνι. Το άλλο μου παιδί έκανε μια ζημιά, μέχρι να πιάσω το ένα παιδί έχασα το άλλο. Μέσα σε τρία λεπτά έχασα το κοριτσάκι μου. Ήμασταν οκτώ άτομα και μπροστά σε οκτώ άτομα χάθηκε ένα παιδί 3,5 ετών», τονίζει ο κ. Πρίντεζης, περιγράφοντας τις στιγμές πριν χαθεί η μικρή Μαρία.
 
«Δεν ακούσαμε ούτε φρεναρίσματα ούτε φασαρίες ούτε κλάματα ούτε τίποτα. Ο χώρος έχει σαρωθεί αρκετές φορές. Δεν έχουμε βρει κάτι. Έχασα το κορίτσι μου. Δεν μου πάει το μυαλό τι μπορεί να έχει συμβεί. Ούτε έχθρες έχουμε με κανέναν. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ αλήτης για να πειράξει ένα παιδάκι. Στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να είναι ανώμαλος για να πάρει ένα παιδί», προσθέτει. 
 
«Ο γιος μου είναι πέντε ετών. Ακόμα δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Ψάχνει κι αυτός να βρει την αδερφή του. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ γιατί κι αυτό από χθες δεν έχει φύγει από εδώ. Κοντά του είναι και παιδοψυχολόγοι. Η σύζυγός μου είναι σε άθλια κατάσταση. Βοηθήστε μας να βρούμε το παιδί μας», καταλήγει.
 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, η μικρή Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Λόγω της ηλικίας της και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει. Η οικογένεια αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει είτε με το Χαμόγελο του Παιδιού στο 116.000 είτε με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα της χώρας.
 
Ο πατέρας της μικρής

 
Η μάντρα από την οποία εξαφανίστηκε η Μαρία-Ειρήνη
 
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive