Σάββατο 28 Μαΐου 2016

AΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον χοιροβοσκό ΚΑΙ υπουργό -ΘΕΕ ΜΟΥ!- Πολάκη στην Κοζάνη! Τι απάντησε με τηλεβόα στους διαδηλωτές!

polakis-600x276
Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στην Πτολεμαΐδα, Παύλο Πολάκη και συγκεκριμένα στο Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο. Με το που έφτασε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον κ. Πολάκη, οι συγκεντρωμένοι , τον υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και συνθήματα:...
 «Έρχεται εδώ για να αποτελειώσει το σύστημα δωρεάν υγείας στην περιοχή μας», έλεγαν χαρακτηριστικά οι διαμαρτυρόμενοι που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο, μέσα από μία ντουντούκα. «Εσείς πρεσβεύετε αυτό που λένε στα νιάτα μας επαναστάτες, μετά άγρια με το σύστημα. Αυτά ήρθαμε να πούμε εδώ για σας και για την κυβέρνησή σας», είπαν χαρακτηριστικά στον κ. Πολάκη όταν έφτασε κοντά τους, με τον ίδιο να παίρνει την ντουντούκα και να απαντά: «Καταρχήν καλημέρα θα ξημερώσουν και καλύτερες μέρες. Μετά από 6 χρόνια που τα πράγματα έπαιρναν συνέχεια τον κατήφορο, φέτος, αυτή η πορεία δείχνει να σταματά».

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑΣ, ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΑΛΗΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΒΟΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ..
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive