Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! 8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΣΤΟΥ...ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!


7 σχόλια:

  1. 1% !!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;;;ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ, ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ!!! ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΜΠΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ε, ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ....
      ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΕ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ, ΕΙΚΟΣΙ,ΤΡΙΑΝΤΑ, ΠΕΝΗΝΤΑ, ΚΛΠ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ..
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ; ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Χ.Α ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1% χαχαχαχα!! ξύδι έχετε;;;μάλλον δεν έρχεται ο μεγάλος πολιτικός απατεών!!! που θησαύρισε με τα λεφτά των Νεοδημοκρατών(άλλα κοροϊδα αυτοί) που τους πούλαγε κασέτες εντός και εκτός Ελλάδος!!!βέβαια τώρα μετά τα μεσάνυχτα πουλάμε και κασέτες με πορνό περιεχόμενο στο κανάλι!! χαχαχα κοροϊδάρες!! στηρίξτε τον για να φτιάχνει κανάλια πολυκατοικίες, βίλες και offshore!!!κοροϊδάρες σας πουλάει και σας αγοράζει ο "πλασιέ" πατρίδος,ορθοδοξίας, γραβατών, υαλουρονικού οξέος,ψυχών,αψύχων,κινητών, ακινήτων κ.ά.όλα εδώ πληρώνονται!!!ΑΛΉΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΕΤΑΙ;;ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ,ΤΙ ΔΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ;;;ΠΩΣ ΑΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!θα μου πεις καμιά φορά την πατάς από άλλον πλασιέ(βλ Γεωργιάδη), όλα μεσα στο παιγνίδι είναι!! κοροϊδάρες το ξύδι και το δηλητήριο μέχρι τέλους, αγαπητοί ηλίθιοι συνέλληνες!!!!μέχρι τον πάτο, ούτε σταγόνα δεν θα αφήσετε στο πικρόν ποτήριον!!!ο μέγας "πατριώτης" με τις μασονικές-συστημικές-πρακτόρικες διαπλοκές!! εδώ θα σας τα χώνω καθε μέρα μπας και βγάλετε την τσίμπλα από τα μάτια!!!ΟΡΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! 1) ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟΟΛΕΤΗΡΑ ΓΑΠ;; Ν Α Ι!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ!! 2)ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΓΑΠ;; Ν Α Ι!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙΓΑΠ!! 3) ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ-ΟΛΕΤΗΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ;; Ν Α Ι !!ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ε, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ!!!ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΛΩ ΣΕΛΙΔΕΣ!! ΖΩΑ, ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΝΟΠΩΛΗ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εὐτυχῶς ὑπάρχει καὶ κάποιος εὐφυὴς ἐν μέσῳ ἡμῶν τῶν ἡλιθίων ὅστις ἀντιλαμβάνεται αὐτὰ ὁποῖα ἐμεῖς ἀδυνατοῦμε. Καὶ ἀπὸ ἐπιχειρηματολογίαν; Οὔτε ἀπὸ σχολὴν τῶν ἀττικῶν ρητόρων νὰ ἔχῃ ἀποφοιτήσει.... οὖτε καὶ μαθητὴς τοῦ πρωταγόρου νὰ εἶχε χρηματίσει...
    Τέλος πάντων τοῦ εἴμεθα εὐγνώμονες..
    Συνέχισε φίλε.. διότι σὺν τοῖς ἄλλοις μᾶς παρέχεις καὶ διασκέδασιν ἐν μέσῳ χαλεπῶν καιρῶν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΚΟΛΑΕ Ζ. : ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΣΑΝΟ.... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑ... ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ.... ΦΟΥΚΑΡΑ!!! ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΣΑΝΟΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!ΑΓΟΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive