Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΕΙΔΟΜΕΝΗ. ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ 4000+ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

EIDOMENH_DRONE2_458_355
Γεμίζουν τα πούλμαν και ξεκινούν. Και μετά τι γίνεται; Επτασφράγιστο μυστικό μας το κρατούν; Σε ετοιμότητα για να υποδεχθούν πρόσφυγες από την Ειδομένη βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, αναμένεται να υποδεχθούν 4000 πρόσφυγες σε....
δομές που θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά στην περιοχή Ωραιοκάστρου και Σίνδου, καθώς και σε ορισμένα κέντρα που ήδη λειτουργούν και έχουν κάποια κενά, σύμφωνα με ειδησιογραφικό πρακτορείο όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο. Συνολικά όπως πληροφορούμαστε θα μεταφερθούν πρόσφυγες σε έξι χώρους, αλλά προς το παρόν για λόγους ασφαλείας δεν δίνονται στη δημοσιότητα οι τοποθεσίες με ακρίβεια. Οι υπόλοιποι πρόσφυγες από την Ειδομένη θα μεταφερθούν σε άλλες δομές, βάσει του προγραμματισμού που έχει κάνει το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive