Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

TA ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΑΡΑΚΑΛΛΑ". ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ "ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ"

Ενσωματωμένη εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για γαπ φωτο ξηροςΗ Ελλαδα αυτή την εποχη ,εχει ένα ακομη παγκοσμιο αρνητικο ρεκόρ. Τις τελευταιες δεκαετιες, εχει κάθε χρονο ,για 365 ημερες αποκριες !!! Ένα ακομη φοβερο Ελληνικο ρεκόρ των νεογραικυλων. Μεσα σε ολο αυτό τον ορυμαγδο, με αυτοκτονιες, αστεγους, ανεργους. λαθρο, μνημονια κλπ, υπαρχει και ενας πολύ ξεχωριστος τυπος. Ολο αυτό τον καιρο ,ακούγαμε ,σχετικα με τα δηθεν ισοδυναμα, στον οικονομικο τομεα. Ότι για κάθε δυσβασταχτο ,και αδικο φορο , θα υπηρχαν ισοδυναμα, κλπ....

Αποτέλεσμα εικόνας για μανουηλ αγγελοςΕνσωματωμένη εικόνα
Τελικα τα ισοδυναμα ηρθαν, αλλα δεν  ηταν δεν από τον οικονομικο κλαδο . Τα ισοδυναμα προηλθαν από τον χωρο της αναψυχής. Τωρα με την οικονομικη κριση, υπηρχαν  Ελληνες οι οποιοι δεν ηταν σε θεση να πανε στον κινηματογραφο, στο θεατρο κλπ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για γαπ φωτοΕνσωματωμένη εικόνα
 Μεσα σε ολη αυτην την μαυριλα, μεσα σε ολη αυτην την καταστροφή , ηρθε ο υπεροχος Αρτεμης ,ο οποιος αποτελει την μασκοτ του ιστολογιου, για να προσφερει αφθονο, γελιο. Καποιες φορες το γελιο ηταν μεχρι δακρυων. Για να ειμαστε ακριβείς, ο Αρτεμης αποτελει μασκοτ και αλλων Ελληνικων ιστολογιων, ενω όπως όλα δειχνουν συντομα θα αποτελει την μασκοτ , και αλλων ιστοσελίδων, οι οποιες θα είναι από το εξωτερικο.
Αποτέλεσμα εικόνας για μαικ ο φασολακης μαρι κυριακουΕνσωματωμένη εικόνα
 Εάν μπορεσει κανεις να δει την ουσια του θεματος, είναι και αυτό ένα παρα πολύ μεγαλο χαρισμα. Είναι μια παρα πολύ μεγαλη ικανοτητα, το να φερνεις το χαμογελο στα χειλη των συνανθρωπων σου.  Φυσικα δεν ηταν μονον ο Αρτεμης αλλα υπηρχαν και αλλοι υπέροχοι διασκεδαστες. Να περασουμε να δουμε ένα μινι διαγωνισμο, με ευρηματικες φωτο , από διαφορους φιλους του διαδικτυου.  
Ἀπεργοσπάστηςςςςςς....
Πάντως στο σημερινο ραγιαδισταν είναι ενας παρα πολυ σημαντικος τροπος ,για να εισαι αγαπητος, και λαοφιλης. 
"ΚΑΡΑΚΑΛΑΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive