Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΑΓΜΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ.

Άνοιξε η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Αυτήν την ώρα πάντως ξεπερνώντας τα όρια της ευγένειας επιτρέπουν -νάναι καλά- να περνούν κανονικά τα ΙΧ αυτοκίνητα από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του δρόμου, στο ύψος του βενζινάδικου στο Πολύκαστρο. Εκεί βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα οι ευγενέστατοι καλεσμένοι της λαοπρόβλητης κυβέρνησης των φασιστοτσιπροκαμμένων...
που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των συνόρων και δεν τους επιτρέπουν τα Σκόπια να συνεχίσουν την πορεία τους πρός την ευρώπη που ενώνει τους λαούς ΑΣΙΑΣ, ΑΦΡΙΚΗΣ με τους ευρωπαϊκούς λαούς μεταφέροντας τον πολιτισμό τους και σε μας. Στην αρχή της κινητοποίησης ο δρόμος έκλεισε τελείως, τώρα οι φιλοξενούμενοί μας επιτρέπουν να περνάνε τα ΙΧ αλλά  αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπουν  τη διέλευση μόνο των φορτηγών για να μην τρακάρουν μεταξύ τους. Αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φίλους λάθρο και στην άξια κυβέρνησή μας που τους κουβάλησε απο την άκρη της Αφρικής για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία στις Ελληνικές εθνικές οδούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive