Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΤΩΡΑ. Το πλοίο Παναγία Τήνου βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

πλοίο Παναγία Τήνου βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά
Πλοίο βυθίζεται ΤΩΡΑ στο λιμάνι του Πειραιά και είναι κυριολεκτικά «ένα βήμα πριν μπατάρει τελείως». Λίγο μετά τις 11:15 το πρωί το Λιμενικό ενημερώθηκε ότι το «Παναγία Τήνου» έχει πάρει κλίση από την δεξιά πλευρά. Όσο σταδιακά το πλοίο Παναγία Τήνου βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά...
λιμενικοί και αστυνομικοί έχουν μαζευτεί στο λιμάνι, το οποίο έχει σχεδόν αποκλειστεί στο ύψος της Δραπετσώνας. Το πλοίο που είναι δεμένο στην προβλήτα Ε4 έβαλε νερά και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον χώρο του λιμένα δύο ρυμουλκά ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απάντλησης υδάτων.
 πλοίο Παναγία Τήνου βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά
Αυτή τη στιγμή, όπως μας ενημέρωσε ο Γιάννης Δημητρέλλος που βρίσκεται στο σημείο έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες επαναφοράς του από το ένα ρυμουλκό. Πολλοί τουρίστες βγάζουν φωτογραφίες και ρωτάνε αγχωμένοι «τι διάολο συμβαίνει». Από την άλλη, οι περαστικοί ήδη βάζουν στοιχήματα πότε θα βυθιστεί και ποζάρουν δίπλα του… Όπως διαβάσαμε, το πλοίο ανήκε στη Ventouris Sea Lines και είχε κατασχεθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων.

1 σχόλιο:

  1. 30 μήνες κατάσχεση από το ΝΑΤ το 60 χρόνων σαπάκι. Τώρα θυμήθηκαν να μεθορμίσουν εκτός λιμένος την νεκροφόρα? Βρεγμένη σανίδα θέλουν οι υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive