Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Βρε Πανούλη σε κόλλησε ο Αλέξης, ή ήσουν πάντα ψεύτης; Τι έλεγε ο ΥΕΘΑ Καμμένος για τα «Ηot Spots» στα νησιά…Mόλις πρίν απο έξι μήνες! (video)

kammenos-panos-kws-7087
Έξι μήνες νωρίτερα, στις 21 Αυγούστου 2015, ο Πάνος Καμμένος είχε επισκεφθεί την Κω και τότε έλεγε «όχι» στη δημιουργία «hot spots» στα νησιά.Οι δηλώσεις αυτές από τις 4 Φεβρουαρίου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σε βίντεο που ανέβασε η «ομάδα αλήθειας». Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος έξι μήνες νωρίτερα έλεγε πως «σε όποιες πόλεις δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής, αμέσως μετά αυξήθηκε η ροή των μεταναστών από την άλλη πλευρά». Τότε υποστήριζε ότι η καταγραφή θα πρέπει να γίνεται σε πλοία....
 Τι να άλλαξε άραγε σε αυτούς τους έξι μήνες και άλλαξε απόψεις και ο Πάνος; Να σημειωθεί οτι και ο Βενιζέλος μιλώντας πριν απο από μερικές ημέρες υποστήριξε να γίνουν τα Hot Spot  στα πλοία και μάλιστα στα Διεθνή Ύδατα !  
http://veteranos.gr/

1 σχόλιο:

  1. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι ο Έλληνας για να τρέχει πίσω από αυτούς τους ξεφτιλισμένους αρχιψεύταρους!!!.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive