Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Κυρά Τασία, για ΣΕΝΑ τα λένε!! "Είστε ξεφτιλισμένοι όλοι"! Σκηνές ροκ και παραλίγο ξύλο για το hot spot στη Σίνδο. Η Φασιστερά θα στείλει ΚΑΙ εκει ΜΑΤ; ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδρουν πολίτες και φορείς του Δήμου Δέλτα στη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου. Χθες στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, στο πολιτιστικό κέντρο της περιοχής επικράτησε μεγάλη ένταση και αποφασίστηκαν δυναμικές κινητοποιήσεις. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα πνεύματα μεταξύ αιρετών και δημοτών οξύνθηκαν...
αρκετές φορές, με τους τελευταίους να καταλογίζουν μεγάλες ευθύνες για ολιγωρία και αργά αντανακλαστικά από πλευράς δημοτικής αρχής. 

Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Γαβότσης, 

ο οποίος τάχτηκε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αφού το στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» που διαμορφώνεται ως κέντρο υποδοχής προσφύγων γειτνιάζει με το δήμο Ωραιοκάστρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive