Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Μεσίστιες κυματίζουν οι Ελληνικές σημαίες στο Ναύπλιο. Σε ένδειξη πένθους και σεβασμού στη μνήμη του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά

Μεσίστιες κυματίζουν οι Ελληνικές σημαίες στο Ναύπλιο
Το Ναύπλιο πενθεί σήμερα και αύριο τον υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνο Πανανά, που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης στην νήσο Κίναρο. Με εντολή του δημάρχου της πόλης Δημήτρη Κωστούρου από σήμερα το πρωί και αύριο, ημέρα της κηδείας του άτυχου υποπλοίαρχου, κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους και σεβασμού...
στην πλατείες Καποδίστρια και Τριών Ναυάρχων, στο δημαρχείο Ναυπλίου, καθώς και στα λοιπά δημοτικά κτίρια και στους δημόσιους χώρους της πόλης.
Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, «οι Ναυπλιείς πενθούν ένα άξιο μέλος της ναυπλιακής οικογένειας που πέρασε στο πάνθεον των ηρώων και των αθανάτων και σε ένδειξη σεβασμού κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες».
nafplio2nafplio
Πηγή φωτογραφιών: argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive