Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ταξίαρχος φαινόμενο εντιμότητας και υπηρεσιακής δράσης αποστρατεύτηκε πρόσφατα με τις κρίσεις στην Αστυνομία. Α, δεν ήταν ... φασιστερός!!

Μετά από 34 χρόνια Μάχιμης υπηρεσίας,  Αυστηρής προσήλωσης στο Εθνικό και Υπηρεσιακό καθήκον και  Αυταπάρνησης,   η πορεία του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έφτασε στο τέλος. Κατά το χρονικό διάστημα που ήταν εν ενεργεία αξιωματικός η Ελληνική Αστυνομία τον τίμησε με περισσότερες από εξήντα  ηθικές αμοιβές(60) για εξιχνιάσεις ανθρωποκτονιών, ληστειών, για εξαρθρώσεις κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σύλληψης διακινητών και κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών...
ουσιών και εκτός της εδαφικής αρμοδιότητας της υπηρεσίας του, σε διάφορους τόπους της επικράτειας αλλά και για άλλες σοβαρές υποθέσεις επειδή όπως αναφέρεται και στις ηθικές αμοιβές, του χορηγήθηκαν για επιβράβευση εξαίρετης υπηρεσιακής δραστηριότητας που υπερβαίνει σημαντικά το καλώς εννοούμενο υπηρεσιακό καθήκον.
Κατά την 25ετή προϋπηρεσία του  ως  Αξιωματικός, ουδέποτε  είχε   τιμωρηθεί   ποινικά ή πειθαρχικά και όλες οι τακτικές και έκτακτες αξιολογήσεις του ήταν με χαρακτηρισμό "ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ".  Απόφοιτος  της Σχολής  Εθνικής  Ασφαλείας, με «ΑΡΙΣΤΑ-20,00» (Μεταπτυχιακού Επιπέδου), οναμαστικοποιημένος Ειδικός Διαπραγματευτής  σε θέματα Ομηριών και Χειρισμού Κρίσεων και γνώστης της  Αγγλικής και Τούρκικης Γλώσσης. Είχε παρακολουθήσει πλέον των είκοσι πέντε (25) Σχολείων-Σεμιναρίων  στο σύνολό τους με «Άριστα» .
Διέπραξε όμως ένα "λάθος".  Το  2014(τέλος)  όταν  διαπίστωσε,  (υπακούοντας στους νόμους, στη φωνή της συνειδήσεως του ΚΑΙ με τη σκέψη του διαρκώς στη χήρα και τα ορφανά του τεθνεώτος, αδίκως  δολοφονηθέντος Αστυνομικού ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ στο Δίστομο), ανέδειξε  δια  αναφορών, εγκληματικές  υπηρεσιακές παραλήψεις  ανώτερων και ανωτάτων Αξιωματικών,   καθώς  διασπάθιση-κατάχρηση δημοσίου χρήματος κ.λ.π. σε άλλες περιπτώσεις,  ΚΑΙ  τις οποίες  η ηγεσία-αρμόδιοι κατά σύστημα  και οργανωμένα συγκάλυπταν-συγκαλύπτουν. Αντί όμως αναγνωρίσεως,  έκτοτε υπέστην  διώξεις (κατασκευασμένες  ατελέσφορες έρευνες - απόσπαση- μετάθεση- αποστρατεία κ.λ.π.).  Έτσι   εκλαμβάνεται  η πάταξη της διαφθοράς και  η  κάθαρση παντού κ.κ. του ΠΡΑΤΤΩ;  Οι Αλήθειες  του, κ. κ.  του ΠΡΑΤΤΩ, επειδή δεν μπορούσατε   να τις αντικρίσετε,  σας  οδήγησαν εν τέλει στην αποστρατεία του για να τον  βγάλετε από τη μέση.
Αναρωτιόμαστε  μέχρι πότε θα είναι αυτή η ανταμοιβή των  Ελλήνων Αξιωματικών που είναι πιστοί στον όρκο τους, αυστηρά προσηλωμένοι στο καθήκον και προσφέρουν στην Πατρίδα και   στην  κοινωνία.
Και  Ερωτάται  η  πολιτική και φυσική ηγεσία αν σήμερα υπάρχει ίχνος ευαισθησίας και αξιοκρατίας τι έχουν να μας πουν για όλα αυτά;  ΚΑΙ  ισχύει αυτό που έφθασε στ΄ αυτιά μας και στους διαδρόμους!!!!! της  ΚΑΤΕΧΑΚΗ,  ότι είπαν κάποια .... πρόσωπα "πρέπει να φύγει, δεν χωράει "είναι  Ανεξέλεγκτος  είναι  Ασυμβίβαστος Πατριώτης".
ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΣ, Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ;
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ!!! Όπως έλεγε ένας  Λατίνος  φιλόσοφος "ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ"

Τα στοιχεία   κατέχονται  από το  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΑΡΧΗΓΕΙΟ  ήδη από καιρό αλλά   κωφεύετε και συγκαλύπτετε τα εγκλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive