Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Μητσοτακης σε Μέρκελ-Ειμαι πρόθυμος να κάνω τις μεταρρυθμίσεις όπως θές!

#
Ο Κυριακος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να γίνει η αιχμή του δόρατος για την εγχώρια ελιτ πριν προλάβει η Κυβέρνηση να κάνει κι άλλη «ζημια» όπως με τον Παπασταύρου . Ο Μητσοτάκης στέλνει με κάθε δυνατο τρόπο, το ξεκάθαρο μήνυμα στην Μέρκελ ότι η αριστερή παρένθεση θα κλεισει και είναι έτοιμος να αναλάβει όλες τις δύσκολες αποφάσεις, όπως το κόψιμο μισθών και συντάξεων και να ολοκληρώσει τις απολύσεις που είχε ξεκινήσει σαν υπουργός...
 Αυτή είναι και η εντολη που έχουν τα Στελέχη της ΝΔ που βγαίνουν στα κανάλια. Καμία ανοχή και καμία βοήθεια στην Κυβέρνηση που προσπαθεί να σώσει τουλάχιστον τις χαμηλές συντάξεις εις βάρος των ψηφοφόρων του Κυρίακου Μητσοτάκη που ανήκουν κυρίως στις πιο ευκατάστατες τάξεις.
Ο Κυράκος Μητσοτάκης ίσως είναι ο πιο σύντομα πρωθυπουργος από όσο νομίζουν οι διαπλεκόμενοι καναράρχες που δινουν αγώνα δρόμου ωστε να μην χάσουν τα εκατομμύρια που παιρνουν απο τα κρατικά ταμεια για….»δουλειες» αλλά και μην αναγκαστούν να πληρώσουν φόρους, λες και είναι τίποτα φτωχοι.
Το μονο που έχει να κάνει η Μερκελ και η Τροικα είναι να φέρει περικοπες και απολύσεις στον Τσίπρα ωστε να πέσει η κυβέρνηση του, ωστε να έρθει ο πρόθυμος Κυριάκος Μητσοτάκης με το ΠΟΤΑΜΙ και τον Βασίλη Λεβέντη να τα ψηφίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive