Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Του Αργύρη Σιδέρη



Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά μετά την απελευθέρωσή μας απο τη ναζιστική κατοχή που ΣΥΣΩΜΟΣ ο λαός αγκαλιάζει κοινωνική ομάδα που παλεύει πέρα απο κόμματα και χρώματα με ΜΟΝΟ σύμβολο την τιμημένη Ελληνική Σημαία, μπαίνοντας μπροστά για την πραγματική απελευθέρωση απο νεο Γερμανικό Δ`ράιχ  της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και των εδω ανθελλήνων υποτατικών τους. Δεν έχουν σχέση τα ονόματά τους, όλοι λέγονται ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ & ΛΑΜΟΓΙΑ. Είναι ΤΙΜΗ, ΚΑΘΗΚΟΝ και ΕΘΝΙΚΗ υποχρέωσή μας να υποκλιθούμε ταπεινά στον αγροτικό κόσμο που δίνει σαν ΜΙΑ ψυχή τον τιτάνιο αγώνα του ΥΠΕΡ βωμών και εστιών. ΤΩΡΑ είναι η ευκαρία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε όσους βασανίζουν και θανατώνουν τον Ελληνικό λαό. Όσοι δεν μπορούν να κατέβουν στους δρόμους και να...
συμπαραταχθούν μαζί με τους ηρωϊκά μαχόμενους αγρότες ας κάνουν κάτι πολύ απλό, να βάλουν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες στα σπίτια τους, να φωταγωγήσουν  τα μπαλκόνια τους και να επευφημούν τους αγωνιζόμενους αγρότες σαν ελευθερωτές της Πατρίδας. Γιατί ΑΥΤΟ είναι και ΑΥΤΟ αξίζουν όσοι παλεύουν ενάντια στους κατακτητές που φεύγοντας σπαρταράνε απο τον φόβο τους για την ΤΙΜΩΡΙΑ που ΕΡΧΕΤΑΙ!! Σημαίες ΠΑΝΤΟΥ και ΟΛΟΙ στο πλευρό των αγροτών ΜΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive