Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τραγέλαφος Κυριάκου: Ψάχνει κορόιδα μέσω αγγελίας που θα του γράψουν τζάμπα το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ

Το πόσο «έτοιμη» είναι η ΝΔ να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας άμεσης ανάληψης της εξουσίας φαίνεται (και) από το γεγονός ότι ανήρτησε αγγελία (!) στο διαδίκτυο με την οποία το κόμμα «αναζητεί υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες για τη στελέχωση των ομάδων εργασίας που θα διαμορφώσουν το κυβερνητικό πρόγραμμά της»!...
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι από τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι εθελοντές απουσιάζει το πιο σημαντικό: Είτε να είναι μέλη του κόμματος είτε  να συμφωνούν με τις αρχές και τις αξίες του. Συγκεκριμένα, στην «αγγελία» αναφέρεται: «Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό τίτλο, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, υψηλή επικοινωνιακή δεξιότητα και να έχουν:...
Τουλάχιστον 5 χρόνια εργασιακή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα πολιτικής
Πραγματοποιήσει ή συντονίσει σχετικές έρευνες πολιτικής
Συμβουλευτική εμπειρία προς το ελληνικό ή άλλα κράτη

Προτεραιότητα για την επιλογή θα έχουν όσοι εκπληρώνουν σωρευτικά τα παραπάνω κριτήρια. Η εργασία τους θα περιλαμβάνει:
Τη συμμετοχή σε θεματικές ομάδες εργασίας
Την εκπόνηση προγραμματικών θέσεων
Τη συγγραφή κειμένων που θα συμπεριληφθούν στο τελικό παραδοτέο
».
Η εργασία τους θα είναι καθαρά σε εθελοντική βάση, όπως αναφέρεται παρακάτω στην αγγελία και η εύλογη απορία που δημιουργείται είναι αν η δημοσίευση αυτής της αγγελίας προεξοφλεί ουσιαστικά την παραδοχή της ΝΔ τόσο για την έλλειψη αξιόλογων και έμπειρων στελεχών όσο και για την πλήρη ανυπαρξία κυβερνητικού προγράμματος.
Όσο κι αν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θέλουν για προφανείς λόγους να αποσιωπούν τα υπαρκτά και τεράστια προβλήματα που έχει η ΝΔ, εν τούτοις αυτά βρίσκουν τρόπο να βγαίνουν στην επιφάνεια και να φανερώνουν το μέγεθος της κρίσης που βαραίνει την φιλελεύθερη και κοσμοπολίτικη πολιτική έκφραση του συστήματος.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive