Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ. Μπήκαμε στο πάρτι του σαδομαζοχισμού

Hχοι που εναλλάσσονται, από tech house έως indie rock, ανάλογα με το σόου της περσόνας, πηχτό σκοτάδι που σπάει από ακανόνιστες δέσμες φωτός, εμφανίσεις που «παγώνουν» τους πρωτάρηδες, κραυγές ηδονής που ακούγονται τακτικά (πότε από τα stages, πότε από κάποια υποφωτιζόμενη γωνία) και μπόλικο αλκοόλ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΚΟΡΔΑ Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς...

Oλα αυτά μαζί με τη μυρωδιά ιδρώτα που διεγείρει και την τελευταία από τις πέντε αισθήσεις συνθέτουν το σκηνικό του πλέον διονυσιακού event της Αθήνας! Ξεχωριστές προσωπικότητες, με διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς, φετίχ και ερωτικά γούστα συνυπάρχουν μέχρι να ξημερώσει στο πάλαι ποτέ «κάστρο της διαφορετικότητας», το Γκάζι. Η ουρά έξω από το Apartment (ένα από τα τελευταία clubs που δικαιολογούν τον παραπάνω τίτλο για την περιοχή), καθώς και οι ετερόκλητες ενδυματολογικές επιλογές των εν αναμονή εισόδου μαρτυρά ότι κάτι μοναδικό συμβαίνει πίσω από τις φιμέ τζαμαρίες του.
Vanilla lovers
Το «SPANK», όπως λέει ο διοργανωτής του Γιώργος Μάνος, αποτελεί το πιο kinky διαδραστικό dance sex party και στους παλιότερους φέρνει μνήμες από τα θρυλικά parties της «Sinners in Heaven» στο Luv.
Η «Espresso» μπήκε στο νέο σπίτι (ή, μάλλον, διαμέρισμα) του «SPANK» και βρέθηκε ανάμεσα σε αυστηρές αφέντρες, υπάκουους σκλάβους, φετιχιστές και vanilla lovers -όπως ονομάζουν οι μυημένοι στο BDSM (Δεσμά και Πειθαρχία, Κυριαρχία και Υποταγή, Σαδισμός και Μαζοχισμός) τους φαν του «συμβατικού» έρωτα.
Κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια από το level 0 (warm up area) στο -1, όπου είναι ο κύριος χώρος του πάρτι, μια γυναίκα «έπιπλο», γύρω στα 40, στέκεται για ώρες ακίνητη στα τέσσερα, με το βλέμμα χαμηλωμένο! Οι περισσότερες αφέντρες, οι οποίες ξεχωρίζουν λόγω αμφίεσης και αξεσουάρ, της χαρίζουν ένα χάδι προς επιβράβευση της υποταγής της και προχωρούν σέρνοντας τους σκλάβους τους!
Αντρες διάφορων ηλικιών (οι περισσότεροι με μάσκες) ακολουθούν είτε όρθιοι είτε στα γόνατα τις αφέντρες όπου πηγαίνουν, και λίγα λεπτά αργότερα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή.
Τα φώτα και η μουσική χαμηλώνουν και βγαίνουν τα sex toys! Δονητές, strap on, μαστίγια, «πνίχτες», gag balls και κεριά επιστρατεύονται για την ευχαρίστηση τόσο των υποτακτικών, που υπομένουν στωικά τα «βασανιστήρια» και την ερωτική ταπείνωση, όσο και των κυρίαρχων γυναικών, που τους μεταχειρίζονται κυριολεκτικά όπως εκείνες θέλουν.
Η «τελετή» περιλαμβάνει απαλές σφαλιάρες, μαστιγώματα, μέχρι και διείσδυση, ενώ οι αφέντρες παίζουν ασταμάτητα με τους θεατές και οι υποτακτικοί δείχνουν ευγνωμοσύνη για κάθε χτύπημα που δέχονται!
Στην ανάπαυλα των live sex shows αφέντρες και σκλάβοι χάνονται στο πλήθος και τη σκηνή καταλαμβάνουν fetish performers, όπως η Zirconia Starfighter, που δίνουν το στίγμα τους στη βραδιά με extravagant εμφανίσεις. Παράλληλα, άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, με ενδυματολογικές επιλογές που περιλαμβάνουν από latex φορέματα μέχρι και «ανύποπτο» casual ντύσιμο, απολαμβάνουν τις επιλογές των djs και τον διάχυτο ερωτισμό. Το φλερτ ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο και όλοι γίνονται ένα, με τη λίμπιντο να τους ενώνει.
Η πορνοστάρ
Γρήγορα η σκηνή καταλαμβάνεται ξανά από σκλάβους και αφέντρες, όμως αυτή τη φορά ανάμεσά τους είναι και μια νεαρή πορνοστάρ που δέχεται την... περιποίηση όλων τους. Για την ευχαρίστηση των επτά ατόμων που βρίσκονται επί σκηνής -και φυσικά την τέρψη των θεατών- επιστρατεύονται άλλα ερωτικά βοηθήματα. Τα μάτια των πρωταγωνιστών μαρτυρούν ότι απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο είτε βρίσκονται κάτω από την μπότα της αφέντρας είτε ανάμεσα στα πόδια της πορνοστάρ.
Με τη λήξη της «παράστασης» τα ιδρωμένα σώματα των επτά γλιστρούν και πάλι ανάμεσα στο σχεδόν εκστασιασμένο πλήθος. Η συνέχεια δίνεται σε καναπέδες, στο dark room ή όπου... βολεύονται όσοι αποφάσισαν το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2016 να μη βγουν... απλά για ένα ποτό.
Η Μισέλ και η Κάτια, που είναι εξπέρ στα παιχνίδιακυριαρχίας
Εχοντας κατέβει από τη σκηνή, όπου δευτερόλεπτα πριν χάριζαν και λάμβαναν ηδονή, η Μισέλ και η Κάτια, «αφέντρα Α και αφέντρα Β», όπως λένε γελώντας, ανάβουν τσιγάρο και μιλούν στην «Espresso» για την καθημερινότητά τους. «Είμαστε στον χώρο του BDSM επίσημα τέσσερα χρόνια, ωστόσο ήμασταν πάντοτε κυρίαρχες στις σχέσεις μας» συμφωνούν και η Μισέλ θυμάται ότι «κυριαρχούσε» στα αγόρια ήδη από το σχολείο. «Με τους άντρες είχαμε πάντοτε μια σχέση κυριαρχίας, κοινή συναινέσει, εννοείται. Διαφορετικά δεν μπορείς να συνυπάρξεις. Στο να βρεις ανθρώπους με τους οποίους οι οπτικές σας ταιριάζουν και μοιράζεστε την επιθυμία να ξεπεράσετε τα ταμπού βοηθάει και η "ένταξη" στην κοινότητα του BDSM, η οποία σιγά σιγά αναπτύσσεται και στη χώρα μας» συμπληρώνει η Κάτια, αποκαλύπτοντας ότι με τη Μισέλ είναι ζευγάρι στη ζωή.
«Μένουμε μαζί. Οι σεξουαλικές επαφές με άντρες είναι πια σπάνιες, αν όχι μηδενικές. Εξάλλου, στο "παιχνίδι" κυρίαρχου - σκλάβου σπάνια υπάρχει επαφή και, αν υπάρξει, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα» περιγράφουν, και στην ερώτηση αν η εικόνα τους στη σκηνή συνάδει με την καθημερινότητά τους είναι κατηγορηματικές: «Απόλυτα! Στο σπίτι έχουμε δύο σκλάβους! Εχουν αναλάβει και τα οικιακά, πλένουν, σφουγγαρίζουν, μαγειρεύουν... Μάλιστα, ο ένας έχει βάλει κατά τη διάρκεια της φασίνας δύο φορές φωτιά στο σπίτι! Το πώς τιμωρήθηκε ας μην το περιγράψουμε».
Το απολαμβάνουν

Καταλήγοντας η Μισέλ σημειώνει: «Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχαμε, και το αντίστροφο: Τα παιδιά στη σκηνή, για παράδειγμα, είναι lifestyle σκλάβοι. Αυτό τους αρέσει, το απολαμβάνουν. Αλλωστε η ηδονή είναι "αρμοδιότητα" του μυαλού. Ολο το "παιχνίδι" είναι εγκεφαλικό. Οποιος δεν το γουστάρει δεν αντέχει να το "υποστεί" και λανθασμένα κάποιοι θεωρούν ότι γίνεται με το ζόρι».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 
Δείτε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες στην Espresso weekend  (06-07/02/16) που κυκλοφορεί!
Ή διαβάστε την Espresso online -στον υπολογιστή, το τάμπλετ και το κινητό σας- όπως ακριβώς τυπώνεται, εδώ!

1 σχόλιο:

  1. Μ' αυτά τα απαίσια και βρωμερά θέματα περιμένει να πουλήσει η βρωμοφυλλάδα; Κι εσύ Αργύρη συναινείς σ' αυτή την ανωμαλία; Γιατί το παρουσιάζεις; Για να μάθουμε κι εμείς σε ποια σόδομα και γόμορα ζούν οι ανώμαλοι; Δεν μας χρειάζεται... εμείς είμαστε στον δικό μας καθαρό κόσμο και δεν θέλουμε να μολυνθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive