Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Σπαρακτικό: "Ράγισαν" καρδιές στην κηδεία του ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


Θρήνος στην κηδεία του ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου που σκοτώθηκε στην Κίναρο (φωτό)

Το τελευταίο «αντίο» στον ανθυπασπιστή, Ελευθέριο Ευαγγέλου, στον τρίτο αξιωματικό του ελικοπτέρου Agusta Bell, το οποίο κατέπεσε την περασμένη Πέμπτη στη νήσο Κίναρο, είπαν νωρίτερα συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον. Ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου ήταν 36 ετών, έγγαμος με ένα παιδί...

Χθες πλήθος κόσμου στην Άρια Ναυπλίου απηύθυνε τον ύστατο χαιρετισμό στον Πειραιώτη υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνο Πανανά, o οποίος επέβαινε στο ίδιο ελικόπτερο.
Το Σάββατο η Ελλάδα «αποχαιρέτισε» τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου, τον 37χρονο υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, στην κηδεία στη Μεταμόρφωση στην οποία έδωσε το παρών η πολιτική και η φυσική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.
Σπαρακτικό:
Δείτε φωτογραφίες

ανθυπασπιστής

ανθυπασπιστής

ανθυπασπιστής

ανθυπασπιστής
ανθυπασπιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive