Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Αλεξανδρούπολη: Αυτό είναι το τροχόσπιτο που βρέθηκαν χιλιάδες σφαίρες - Τρεις Συλλήψεις. ΒΙΝΤΕΟ

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές μετά τη σύλληψη αρχικά δύο Βρετανών υπηκόων κουρδικής καταγωγής και στη συνέχεια ενός ακόμα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με μεγάλη ποσότητα όπλων και χιλιάδες σφαίρες.  Σύμφωνα με πληροφορίες...
από τοπικά ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης άνδρες του λιμενικού πραγματοποίησαν έρευνα σε ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο μετά από αρκετές μέρες παρακολούθησης και εντόπισαν μέσα σε αυτό τρία περίστροφα Magnum 357 και τουλάχιστον άλλα 15 περίστροφα των 22 χιλιοστών.

Επίσης οι σφαίρες που έχουν βρεθεί εκτιμάται πως ξεπερνούν τις 20.000. Μετά τη σύλληψη των δύο πρώτων ανδρών, ηλικίας 28 και 22 ετών, εντοπίστηκε και τρίτο άτομο επίσης ιρακινής καταγωγής, αλλά Βρετανός υπήκοος, στο τελωνείο των Κήπων, ο οποίος μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο επιχειρούσε να περάσει στην Τουρκία, είχε 200.000 φυσίγγια, δεκάδες όπλα - μεταξύ αυτών και 7 Walter - και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό.
Οι τρεις συλληφθέντες, που είχαν τα όπλα και τις σφαίρες, κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, παραδέχθηκαν ότι αποτελούν ομάδα και κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δεν ανήκουν στις τάξεις τους ISIS αλλά σε εκείνες τις αντάρτικες ομάδες που μάχονται εναντίον του και εξήγησαν μάλιστα ότι είναι για εκείνους απολύτως φυσιλογικό να κάνουν κάτι τέτοιο προκειμένου να βοηθήσουν τους ομοεθνείς τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρείς συλληφθέντες δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές οι άλλες ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive