Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Τελικά το... πάτησε το κουμπί ο ΤρελοΚιμ! Εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα σήμερα τα ξημερώματα!.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά το... πάτησε το κουμπί ο Κιμ! Εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα σήμερα τα ξημερώματα!
Γύρω στις 02:30 ώρα Ελλάδος, σήμερα τα ξημερώματα η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις την κατάληξη των οποίων δεν έχουμε δει ακόμα....

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί την εκτόξευση
Η ΠιονΓιανγκ είχε ενημερώσει τον ΟΗΕ ότι πρόκειται να προχωρήσει στην εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς προκειμένου να θέσει σε τροχιά δορυφόρο γεωπαρατήρησης.
 Η κίνηση αυτή, συνάντησε την αντίδραση των δυτικών κυβερνήσεων που θεωρούν ότι πρόκειται για συγκεκαλυμμένη δοκιμή εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου, μία τεχνολογία την οποία τα Ηνωμένα Έθνη έχουν απαγορεύσει στην Β. Κορέα να αναπτύσσει και να χρησιμοποιεί!
Η κρατική βορειοκορεάτικη τηλεόραση μετέδωσε την εκτόξευση που διέταξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν ώστε να τεθεί σε τροχιά ο δορυφόρος, ενώ σύμφωνα με το κρατικό κανάλι της χώρας, η Βόρεια Κορέα θα συνεχίσει να στέλνει δορυφόρους στο διάστημα!
Η ενέργεια αυτή καταδικάστηκε από τον Γενικό Γραμαματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι Μουν, ενώ σήμερα θα συγκληθεί εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο θα συνεδιράσει κεκλεισμένων των θυρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive