Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη. Τα "έψαλλαν" κανονικά στον βουλευτή Σταύρο Αραχωβίτη. ΒΙΝΤΕΟ

Αγρότες εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη

Ομάδα αγροτών από την περιοχή του Ευρώτα και της Μάνης, σήμερα στις 10:30 το πρωί, αντιλαμβανόμενοι ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Σπάρτη και συναντάται με εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων, έφυγαν από το μπλόκο και πήγαν και εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διακόπτοντας τη συνάντηση. Εκεί οι αγρότες επιτέθηκαν λεκτικά στο βουλευτή...
επισημαίνοντάς του πως ήταν μαζί τους κι άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κι άλλη είναι σήμερα η στάση του, ενώ τον κάλεσαν σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης όταν αυτό έρθει στην Βουλή. «Ήσουν η τελευταία μας ελπίδα» φώναζε ένας αγρότης στο βουλευτή, ο οποίος του ανταπαντούσε, «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας», σε έναν έντονο χαρακτηριστικό διάλογο.
Σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι αγρότες στη συνέχεια αποχώρησαν και παραμένουν στα μπλόκα τους με ανοικτούς τους δρόμους σε Λακωνία, Αρκαδία και Αργολίδα, ενώ κλειστή είναι μόνο η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού. Το απόγευμα στις 18:00 σήμερα οι αγρότες της Αρκαδίας έχουν ανακοινώσει ότι θα κλείσουν τα διόδια της Νεστάνης επ' αόριστον.
Παράλληλα, οι αγρότες της Πελοποννήσου από τα μπλόκα όπου βρίσκονται, εκπρόσωποί τους παρακολουθούν και συμμετέχουν διαδικτυακά μέσω skype στη συνάντηση εκπροσώπων αγροτικών μπλόκων που είναι σε εξέλιξη στη Βέροια.

«Την προσεχή εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις για τους αγρότες»

Την προσεχή εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, στα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες, επισήμανε σε δηλώσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Αραχωβίτης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εισβολή των αγροτών.
Ειδικότερα, ο κ.Αραχωβίτης δήλωσε ότι «σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη είχαμε συνάντηση, ύστερα από πρόσκληση που τους κάναμε, με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του νομού Λακωνίας, επαγγελματο-βιοτέχνες και εμπόρους. Κατά την διάρκεια της συζήτησης εισέβαλε στα γραφεία μια ομάδα αγροτών, οι οποίοι με έντονο τρόπο εξέφρασαν την άποψή τους για την πρόταση του ασφαλιστικού και διαμαρτυρήθηκαν εντόνως γιατί δεν είχαν κληθεί. Τους απάντησα ότι μέσα σ' αυτή την εβδομάδα αναμένουμε εξελίξεις για τους αγρότες, οπότε αμέσως μετά την ανακοίνωση των εξελίξεων θα τους καλέσω σε συνάντηση, έτσι ώστε να συζητήσουμε. Κατόπιν αυτών οι αγρότες αποχώρησαν και η συζήτηση με τους επαγγελματο-βιοτέχνες και τους εμπόρους συνεχίστηκε κανονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive