Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Καρατζαφέρης: "Οικουμενική κυβέρνηση με τον Καραμανλή στο τιμόνι!!". Αγαπημένε μας πρόεδρε, ΠΛΑΚΑ κάνεις έτσι; Τον μπουγατσούλη θες; Επίτηδες το λές, δεν μπορεί, θες να του χαλάσεις το παιγνίδι ε;

Οικουμενική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Καραμανλή, προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Το τιμόνι πρέπει να ανατεθεί σε έμπειρα χέρια. Αν πρέπει να στραφούμε σε πρώην πρωθυπουργούς, ο Κώστας Καραμανλής έχει σαφές προβάδισμα». Ταυτόχρονα, δηλώνει, σε συνέντευξή του στη Real News, την επιθυμία του να «αναστήσει τον καθαρόαιμο πατριωτικό χώρο». Σε ερώτηση για το comeback που ετοιμάζεται να κάνει και για τις φήμες ότι...
Νικολόπουλος, Καπερνάρος, Ψωμιάδης και Μπαλτάκος εμπλέκονται σε αυτό, ο Γιώργος Καρατζαφέρης απαντά με νόημα: «Ο σοφός λαός λέει "όλοι μαζί, χώρια οι χαζοί". Αναφέρατε ονόματα ευφυών προσώπων. Κανείς από αυτούς δεν είναι για πέταμα και όμως σε κάποιους περίσσευαν. Σας ερωτώ αίφνης, σήμερα ποιος είναι ο Τάκης Μπαλτάκος του Κυριάκου Μητσοτάκη;»
Στην ερώτηση πάντως πώς κρίνει τα πρώτα δείγματα γραφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι επιφυλακτικός: «Το φυσικό είναι κάτω από τη μηλιά να περιμένεις να βρεις μήλο, όχι κολοκύθι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Μπορεί να ωριμάσει το κολοκύθι να αποκτήσει τη γεύση του μήλου. Εντάσσεται και ο Κυριάκος στα πειράματα».

7 σχόλια:

  1. Αργυράκο βλέπεις να κάνει πλάκα το αρχιλαμόγιο;; οι προτάσεις του πάντα κρύβουν εντολές συστήματος (βλ.προτάσεις παρελθόντος π.χ.Παπαδήμος, Μαϊκλ Δουκάκης κ.α.)Το άτομο είναι μόνο για σοφιστείες και ειρωνείες, ο ξερόλας!!Στα δύσκολα οι αποφάσεις του εναπόκεινται στο τι θα πουν οι άλλοι( π.χ.να καλέσουμε τον Σημίτη να δούμε τι θα μας πει, να καλέσουμε τον Κώστα Μητσοτάκη να δούμε τι θα μας πει κ.ο.κ.) Όσο για τις πράξεις του στα δύσκολα απέδειξε πως είναι άχρηστος και στημένος!! Ψήφισε το 1ο μνημόνιο γιατί δεν άκουσε προτάσεις από τα υπόλοιπα κόμματα και για να πάρει ο ΓΑΠ τα λεφτά με την θηλιά του ΔΝΤ!!Μας φόρτωσε τον αρχιμασόνο και ολέθριο Παπαδήμο για να μην έλθει ο Πετσάλνικος!! άστα να πάνε αδελφέ!! και επαίρεται κιόλας, η αλαζονεία του στο έπακρον!!Ο Καρατζαφέρης ήταν η αρχή του κακού για τα δεινά της χώρας και του λαού της!!Ένα μέρος του συστήματος είναι που παίρνει εντολές, τις πραγματοποιεί και μετά κάνει τις κωλοτούμπες του!!όταν το σύστημα τον ξαναχρειαστεί τον ξεθάβει και πάλι από την αρχή!!Βουλευτική και Κομματική αποζημίωση δως του και όλα καλά!!!Χρησιμοποιεί το πατριωτικό συναίσθημα (πατριδικάπηλος) του λαού με αποτέλεσμα να εγκλωβίζει έλληνες πατριώτες για να μην εξεγείρονται!!!Αν τον παρακολουθήσεις στις ομιλίες του λέει συνεχώς ένα ποιηματάκι που το ξέρει απέξω και ανακατωτά!!Αναφορές στους αρχαίους ημών προγόνους,στους ήρωες της επανάστασης και στους Βυζαντινούς και εκεί αρχίζει το πανηγύρι!!! Είναι ένας προδότης όπως και οι άλλοι!!Θυμάσαι Αργυράκο πόσες επαφές είχε με τον προδότη Σαμαρά για να πάει και αυτός στη ΝΔ αλλά τα χάλασαν στο μοίρασμα;;Άσε αυτό που κάνει τελευταίως, ενώ έχει δικαστεί με τριετή αναστολή για απιστία κατά του κράτους ( κάτι αδήλωτα εκατομμύρια και offshore) βγαίνει στο κανάλι και αλλού και διαλαλεί πως αθωώθηκε!!και αυτά είναι τα φανερά εγκληματά του, φαντάσου τι παίζει στο παρασκήνιο!!Πιστεύω όμως πως ο λαός έχει καταλάβει τον υποχθόνιο ρόλο του και πλέον δεν θα του ξαναδώσει βουλευτική ψήφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλι τὸ ἴδιο ποιηματάκι τό τόσο εἰπωμένο καὶ τὀσο χιλιοτραγουδισμένο ὤστε οὔτε ἀκούγεται οὔτε πείθει πλέον.
      Ἀλλάξτε καὶ κάτι ρὲ παιδιά.. Προσθέστε καὶ κἀτι διαφορετικό. Ἔτσι γιὰ ποικιλία... Τὸ ἔχουμε βαρεθεῖ τὸ ἴδιο κάθε φορὰ τροπάρι.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς για τον Καρατζαφέρη η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη.
    Κλινικά "νεκρός" είναι ο "τιμονιέρης" και το κόμμα του βρίσκεται σε προχωρημένη "σήψη".
    Τελείωσε πολιτικά και το γνωρίζει. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀφήστε τὰ σάπια κύριοι τοῦ ἰστολογίου.
    Αὐτὰ τὰ εἶπε ἀναφερόμενος εἰς ὅσους θέλουν κυβέρνησιν Ν.Δ.
    Ὡς πρὸς τὴν δικήν του θέσιν ὑπῆρξε σαφέστατος διαχωρίζων τὴν θέσιν του ἀναφερόμενος εἰς τὴν προσπάθειάν του συνενώσεως τοῦ πατριωτικκοῦ χώρου.
    Ὑπακοὴ λοιπὸν στὴν Νέα Τάξιν Πραγμάτων κύριοι. Σᾶς ἐξασφαλίζει καλὸν ὕπνον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητέ των 12:13 μήπως γνωρίζεις μέσα και σε ποιά σαλόνια γύριζε ο εκβιαστής-λαμόγιο-αλήτης Μαυρίκος;;μμμμμμ!!! Δυστυχώς έκανε παρέα και με τον δικό σου!!!τον Καρατζαφέρη αφού στο παρελθόν τον είχε υποψήφιο βουλευτή αλλά και με εκπομπή στο κανάλι!!!από το ίδιο φύραμα είναι και ο δικός σου!!! άλλωστε το "φύραμα" το ξέρει καλά αφού μικρός το πουλούσε και το πουλάει ακόμη!!!μόνο που οι κότες μας τελείωσαν και δεν τσιμπάμε πια.....καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!! καλόν ύπνο να έχεις αγαπητέ!!!και περαστικά σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΑΡΙΑ (Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ).
      ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙΑ.
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΒΡΩΜΑΝΕ ΨΑΡΙΛΑ..!!!

      Διαγραφή
  5. φίλε Αργύρη η φωτογραφία που ανάρτησες δείχνει το γελοίο του πράγματος!!! είναι ακριβώς η πραγματικότητα που χαρακτηρίζει το άτομο Καρατζαφέρης!!!μπλιάχ!!τόσο γλοιώδες άτομο δεν θα ξαναυπάρξει!!σούργελο!!!βάλτε λίγο με την φαντασία σας την όλη πορεία του και θα δείτε αυτό που περιγράφω!! έφθασε να εκθειάζει Βενιζέλο και Πάγκαλο!!δηλαδή μα το θεό, είναι για πολλές κλωτσές ο τύπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive