Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

kos-epeisodia3
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. «Απόβαση» στην Αθήνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι αγρότες που συμμετείχαν στη σημερινή πανελλαδική συνάντηση στη Νίκαια της Θεσσαλίας. Οι αγρότες, εκπροσωπώντας 68 μπλόκα σ’ όλη την Ελλάδα, αποφάσισαν να μεταβούν την Παρασκευή στην Αθήνα...
και να «στρατοπεδεύσουν» στο Σύνταγμα, για τουλάχιστον δύο ημέρες.
Κατάρτισαν ένα κοινό πλαίσιο αιτημάτων, τα οποία συνοψίζονται στα εξής:
Αφορολόγητο στις 12.000 ανά άτομο.
Απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού αλλά και κατάργηση φορολογικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα για τον κλάδο, όπως επίσης και των τεκμηρίων διαβίωσης.
Αφορολόγητο πετρέλαιο και κατάργηση του ΦΠΑ για τα αγροτικά μέσα και εφόδια.
Ρύθμιση των «κόκκινων δανείων».
Να μην ισχύσει η φορολογία σε κρασί και τσίπουρο.
Απορρίπτεται η πρόταση Αποστόλου.
Για τον κύριο Καμμένο 
Αφού δεν μπορεί να «δείρει» τον φορτιστή… δέρνει τον κοσμάκη.
Πόσο ποιο μαλάκας μπορεί να γίνει; Θέλει να μας πει τι; Ότι είναι ανίκανος για να επαναφέρει στην τάξη ένα ταβερνιάρη και ενα ξενοδόχο;
Ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες που θα θησαυρίσουν τους νησιώτες αγοράζοντας νερό ;
Ότι θέλει να προστατεύσει τους Λάθρο από την αισχροκέρδεια των Ελλήνων για αυτό τους βάζει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Και τα γκέτο της Βαρσοβίας για τον ίδιο λόγο έγιναν από τους ΝΑΖΙ .Για να τους προστατεύσουν από τους υπόλοιπους.
Με εκλογές «απειλεί» τους δανειστές ο λαγο-Πάνος Καμμένος αν επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
Ξεσηκώθηκαν στο νησί του Σύριζα
Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί όπως φαίνεται θα γίνει το στρατόπεδο συγκέντρωσης . Τρία οχήματα μαζί με δεκάδες άνδρες των ματ έχουν απέκλεισαν την περιοχή μην αφήνοντας κανέναν (ούτε κατοίκους) να περάσουν στον χώρο. Κάτοικοι προσπάθησαν να μπουν στο πρώην στρατόπεδο στη λίμνη Πυλίου, όπου γίνονταν εργασίες για την κατασκευή του Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν με δακρυγόνα. Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 300 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο για να εναντιωθούν στα σχέδια της κυβέρνησης να δημιουργήσει κέντρο καταγραφής λαθρομεταναστών στο νησί τους.
Εκεί βρίσκονταν διμοιρίες των ΜΑΤ που φρουρούν το χώρο όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων αλλά και γκλοπ.
Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κω τρεις κάτοικοι, ένας 70χρονος, ένας 35χρονος και ένας 30χρονος, οι οποίοι έφεραν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι που προήλθαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, από τα γκλοπ των ΜΑΤ. Αμέσως οι γιατροί πρόσφεραν στους τραυματίες τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.
Αφέθηκε ελεύθερος ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιοδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις περιέγραψε αναλυτικά τα όσα έζησε, από τον στιγμή του ξυλοδαρμού του μέχρι την σύλληψή του και την προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα. Ανέφερε ότι τον είχαν βάλει κάτω 15 άτομα των ΜΑΤ και τον χτυπούσαν και του έβριζαν την μάνα και τον πατέρα του…
Καλά θα κάνουν να μην μιλούν .Όλο το νησί είναι ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και βουλευτή έβγαλαν . Ας λουστούν τις επιλογές τους. Για να τους ευχαριστήσει ο Αλέξης, έστειλε τα ΜΑΤ να τους φιλοδωρήσουν βρωμόξυλο.
Την ίδια ώρα οι …Περιστέρες με τους Τσίπρες τρέχουν στο Ιράν φορώντας μαντήλες ενώ οι κάτοικοι στα μέρη όπου πρέπει να επιβληθούν παράγκες λαθραίων, τρώνε ξύλο αβοήθητοι από την υπόλοιπη Ελλάδα στα οδοφράγματα.
(κείμενα πήραμε για δημοσιογραφική χρήση από το ixnos.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive