Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Είδηση - βόμβα: Κέρδισαν τη μάχη οι αγρότες;;; Δείτε τι είναι έτοιμη να κάνει η κυβέρνηση!

Είδηση - βόμβα: Κέρδισαν τη μάχη οι αγρότες;;; Δείτε τι είναι έτοιμη να κάνει η κυβέρνηση!
Μπροστά στον κίνδυνο να γεμίσει όλη η Αθήνα με χιλιάδες τρακτέρ και εξοργισμένους αγρότες και με τα μπλόκα ήδη να προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομία και τη χώρα, η κυβέρνηση φαίνεται, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες έτοιμη να αποσύρει το ασφαλιστικό των αγροτών. Συγκεκριμένα...
στελέχη του υπουργείου Εργασίας φαίνεται πως έχουν επεξεργαστεί ένα άλλο σχέδιο για το ασφαλιστικό των αγροτών με μία διαφορετική "αρχιτεκτονική", κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως όσα ξέραμε μέχρι τώρα για τις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού για τους αγρότες δεν ισχύουν. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται αυτό το σχέδιο και έχει επικεντρωθεί κυρίως στο θέμα των εισφορών, έτσι ώστε οι αγρότες να έχουν χαμηλότερες εισφορές σε μία τελείως διαφορετική λογική από την μέχρι τώρα ελληνική πρόταση στους δανειστές για το ασφαλιστικό.Το νέο αυτό σχέδιο για το ασφαλιστικό αποκλειστικά των αγροτών δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί, αλλά η κυβέρνηση σκοπεύει για άλλη μία φορά να καλέσει τους αγρότες σε διάλογο λέγοντάς τους ουσιαστικά: "ελάτε να σας αποκαλύψουμε τη νέα μας πρόταση για το ασφαλιστικό σας". Το ερώτημα που δημιουργείται αυτόματα είναι εάν αυτό το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για τους αγρότες έχει την έγκριση από τους δανειστές ή έστω εάν έχουν ενημερωθεί οι θεσμοί. Η απάντηση της κυβέρνησης σε αυτό είναι πως το μεγάλο πρόβλημα είναι το δημοσιονομικό κενό και από τη στιγμή που θα υπάρξει συμφωνία σε αυτό θα μπορέσει η κυβέρνηση πολύ πιο εύκολα να λύσει και το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισήγησή του ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου αναμένεται να απευθύνει για άλλη μία φορά κάλεσμα στους αγρότες, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για το νέο σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive