Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑΤΟ το βίντεο που θέλει να καταστρέψει ο Καμμένος

kammenos-nai
Δείτε και ξαναδείτε το για να εμπεδώσετε με τι πολιτικό απατεώνα έχουμε να κάνουμε….  Πολιτικό κάθαρμα, σκύβαλο, κουμάσι, όπως θέλετε πείτε τον. Δείτε πώς έπαιζε θέατρο μέσα στη βουλή και χτυπούσε τα χέρια του και έδειχνε δεξιά αριστερά τους προδότες που ψήφιζαν μνημόνια και έβαζαν τον Φούχτελ να διοικεί την Ελλάδα. Αυτός με τις ψήφους του έφερε όχι μόνο τον Φούχτελ, αλλά ολόκληρη τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα.    Πολιτικό βδέλυγμα. ΒΙΝΤΕΟ>>

ixnos

1 σχόλιο:

  1. ωσάν ένας άλλος Καρατζαφέρης!!!άλλα μας έλεγε και άλλα έκανε!!λαμόγιο Καρατζαφέρη όταν μας έβαζες δια των ψήφων σου στα δόντια της ύαινας (ΔΝΤ) στηρίζοντας τον μασόνο ΓΑΠ και όταν πρότεινες και επέβαλες τον αρχιμασόνο Παπαδήμο για πρωθυπουργό σε τι στο διάολο απέβλεπες;;;προδότη εφιάλτη του ελληνικού λαού!!! τώρα κόβεις βασιλοπίτες για να ξαναμαζέψεις και να εγκλωβίσεις τους έλληνες πατριώτες;;; μάταια αρχισυστημικέ!!ουστ κοπρόσκυλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive