Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Γαμπρός για 4η φορά -και βλέπουμε- ο Κώστας Βουτσάς. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ



Ευτυχισμένη μέρα για τον 84χρονο ηθοποιό - Τι φόρεσε η νύφη - Στο πλευρό του η Μάρθα Καραγιάννη, η Μιμή Ντενίση και πολλοί φίλοι, διάσημοι και μη.... Η μεγάλη ημέρα έφτασε! 

Ο Κώστας Βουτσάς και η αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού ενώνονται αυτή την ώρα στο Δημαρχείο της Αθήνας με τα δεσμά του γάμου. 

Ο Κώστας Βουτσάς έφτασε στο δημαρχείο με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ η Αλίκη που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φοράει ένα λιτό λευκό φόρεμα. 

Στο πλευρό τους η κουμπάρα Μάρθα Καραγιάννη, η Μιμή Ντενίση, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, 

ο Τάσος Χαλκιάς, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας,

η Κάτια Νικολαϊδου και πολλοί άλλοι φίλοι του ζεύγους.

2 σχόλια:

  1. Γήρας ού μόνον έρχεται!... Ξεμωραμένοι όλης της Χώρας μαζευτείτε!.... Καί κάποια πρόσωπα (από τα εικονιζόμενα), που συμπαθούσα, τα Διαγράφω..... Αηδίες!!!................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και είχαν μια σκασίλα αν θα τους διαγράψεις εσύ ρε φίλε!!! τι να σου πω!!!γήρας, ξεγήρας ο Βουτσάς "καρφώνει" διαχρονικά και στα 84ερα του!! εσύ;;; και τι σ ενδιαφέρει αν παντρεύεται ο Βουτσάς;; ζηλεύεις;;;που βλέπεις το κακό;;άντε όλοι οι κομπλεξικοί που ασχολείστε με την ζωή των άλλων!!!!ο άνθρωπος είναι γνήσιο αρσενικό και το δείχνει!!! εσένα γιατί σε κόφτει;;; κομπλεξάρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive