Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!! Μοιραίο το «τρικάβαλο» για 22χρονη στον Πύργο

Μία ημέρα πριν κλείσει τα 22 της χρόνια «έσβησε» στην άσφαλτο η Ζωή Θανάσουλα (φωτό) από τον Πύργο Ηλείας! Η άτυχη κοπέλα επέβαινε σε μηχανάκι μαζί με δύο νεαρούς φίλους της και κινούνταν στην εθνική οδό Πύργου - Τριπόλεως τα ξημερώματα όταν συνέβη το δυστύχημα, το οποίο βύθισε στο πένθος την οικογένειά της....
Στην προσωπική σελίδα της στο facebook ανεβάζουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα οι φίλοι της, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον χαμό της όμορφης νεαρής.

Ο 18χρονος, που φορούσε κράνος, οδηγούσε το «παπάκι» (125 κυβικών) με κατεύθυνση προς τη Βαρβάσαινα, όπου μένει, πίσω του βρισκόταν η 22χρονη και πίσω της ο 20χρονος. Μετά τη μεγάλη κατηφόρα στην είσοδο του χωριού, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το δίκυκλο βγήκε από την πορεία του.

Το μηχανάκι χτύπησε σε κολόνα στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα το κράνος του 18χρονου να διαλυθεί και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Ο θάνατος της κοπέλας ήταν ακαριαίος και εκτιμάται ότι χτύπησε και αυτή σε κολόνα, ενώ ο 20χρονος εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου βρήκε λίγη ώρα αργότερα τους τρεις νέους αιμόφυρτους στον δρόμο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Τροχαία Πύργου. Ολοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης Ζωής, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα τραύματα των άλλων δύο που ήταν στο «τρικάβαλο» του θανάτου.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

1 σχόλιο:

  1. εινα πραγματικα τραγικο καθε μερα που περναει μαθαινουμε για 2-3 θανατηφορα τροχαια νεων και μη και εχουμε μεινει τοσοι λιγοι,δεν χανονται μονο αυτοι που σκοτωνονται αλλα και αυτοι που θα μπορουσαν να ειχαν γεννηθει αν δεν ειχαν σκοτωθει(ή τραυματιστει σοβαρα) στα τροχαια οι νεοι ελληνες αφου δεν θα μπορουν να δημιουργησουν οικογενειες,αλλη μια πτυχη του δημογραφικου μας προβληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive