Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

HAPPY NEW YEAR! Τα βεγγαλικά νίκησαν τον τρόμο



Ο φόβος τρομοκρατικών επιθέσεων δεν στάθηκε ικανός να κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του και να νικήσει τη χαρά για την έλευση του 2016. Μπορεί οι Αρχές ασφαλείας να έστησαν τεράστιες επιχειρήσεις ελέγχου των πολιτών που συνέρρευσαν σε πλατείες ή σε άλλες περιπτώσεις να ακύρωσαν εκδηλώσεις, φοβούμενες τους τζιχαντιστές, η χαρά όμως κυριάρχησε, μαζί με την ελπίδα για τη νέα χρονιά. Κι ενώ επιθέσεις δεν έγιναν, κάποιοι πλήρωσαν με τη ζωή τους τον εορτασμό της έλευσης του 2016....

Σκηνικό
Δύο εκατομμύρια άνθρωποι πλημμύρισαν τους δρόμους στο Ρίο της Βραζιλίας για να υποδεχτούν τον καινούργιο χρόνο, ωστόσο σίγουρα τις εντυπώσεις έκλεψε άλλη μία χρονιά η Times Square της Νέας Υόρκης, στην οποία πήγαν περίπου 1.000.000 άνθρωποι, που χρειάστηκε μάλιστα να περιμένουν για ώρες σε ουρές προκειμένου να υποβληθούν σε έλεγχο από αστυνομικούς.

Εντυπωσιακό σκηνικό στήθηκε στην Αυστραλία, με τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα να κάνουν τη νύχτα μέρα.

Στις Φιλιππίνες η γιορτή βάφτηκε με αίμα, καθώς δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από αδέσποτες σφαίρες και πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν στην έλευση του νέου έτους.

Στο Μόναχο, τέλος, συναγερμός σήμανε ύστερα από πληροφορίες για προετοιμασία τρομοκρατικού χτυπήματος, οι οποίες ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive