Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Το μυστικό ραντεβού του Αλβανού δολοφόνου Τζέιμς Λέσι πατέρα του μικρού Φοίβου με τον Αλ.Κούγια



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 34χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος έσφαξε με επτά μαχαιριές την γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μεγάλου γιου του και στη συνέχεια πήρε τον 4χρονο γιο του Φοίβο και εξαφανίστηκε από την Ορμύλια Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o Αλβανός Τζέιμς Λέσι, τον οποίο αναζητούν οι αρχές εδώ και 10 ημέρες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. Ο συζυγοκτόνος ζήτησε...
από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπιση του για την υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.
Σύμφωνα με το Star.gr, ο συζυγοκτόνος ζήτησε να δει τον κ.Κούγια από κοντά, όπως και έγινε. Οι δυο τους, σύμφωνα με το star.gr, συναντήθηκαν στα Μέγαρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε τον Αλβανό στην περιοχή της Χαλκιδικής.
Στην μυστική συνάντηση, ο Τζέιμς Λέσι ζήτησε ξανά από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του, με τον κ.Κούγια να θέτει έναν βασικό όρο, προκειμένου να του πει το "ναι". «Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση» φέρεται να του είπε ο γνωστός ποινικολόγος. Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει αν στο ραντεβού με τον κ.Κούγια, ο Αλβανός συζυγοκτόνος είχε και τον μικρό Φοίβο μαζί του, τον οποίο απήγαγε μετά το φριχτό έγκλημα στην Χαλκιδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive