Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

"Πονηρεμένοι" οι Αγρότες ΔΕΝ τσιμπάνε το δόλωμα για ραντεβού -και καλά- με τον Τσίπρα που "οργανώνει" η απεργοσπαστική "Πρωτοβουλία αγροτών"


Στα δύο προσπαθούν να κόψουν τους αγρότες ΕΔΩ

με την «πρωτοβουλία των αγροτών» που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντήσει τον πρωθυπουργό. Η κίνηση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων τους οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα και δηλώνουν αμετακίνητοι. Την ίδια στιγμή... ο Γιώργος Κατρούγκαλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν διορθώσεις στο ασφαλιστικό των αγροτών. «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους αγρότες βελτιώσεις, για παράδειγμα μια επέκταση της μεταβατικότητας (κάτι, βεβαίως, που πρέπει να δεχθούν και οι θεσμοί, δεδομένου ότι οι χρόνοι προσαρμογής είναι μνημονιακή υποχρέωση). Και άλλα θέματα», είπε ο κ. Κατρούγκαλος, σε συνέντευξη του στην Ναυτεμπορική σημειώνοντας ότι οι αγρότες πρέπει να συναντήσουν και να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive