Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Το ποτάμι γίνεται βρώμικο ρυάκι αποβλήτων. Θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι βάζει εμμέσως ο Χάρης Θεοχάρης



«Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει εδώ και τώρα να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό Κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι, χάριν της ιδέας αυτής» δηλώνει...
στην Καθημερινή της Κυριακής ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.
Ερωτηθείς εάν υπονοεί την οικειοθελή αποχώρησή του κ. Θεοδωράκη ή ακόμη και την αυτοδιάλυση του Ποταμιού ο κ. Θεοχάρης απαντά: «Το ζήτημα διαδοχής του κ. Θεοδωράκη είναι θέμα που μόνο ο ίδιος μπορεί να δρομολογήσει, όταν και αν το θεωρήσει ώριμο. Αυτό που λέω είναι απλό: Το Ποτάμι, ως έχει σήμερα, δεν μπορεί να ελπίζει στην ανάκαμψή του αν δεν λάβει άμεσες πρωτοβουλίες ανασύνθεσης του χώρου που εκπροσωπεί...»
O ίδιος ο κ. Θεοχάρης, με ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε ότι ζητά από τον κ. Θεοδωράκη να πάρει πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό Κέντρο.


Όσοι βιάζονται να κρίνουν μια συνέντευξη,ας την διαβάσουν πρώτα. Ζητώ από τον Σ τ α ύ ρ ο να πάρει πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό κέντρο.
Ψαριανός: Τι είναι, Ιφιγένεια;

Σχολιάζοντας στο Mega τις δηλώσεις του κ. Θεοχάρη, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, είπε πως προφανώς ο συνάδελφός του εννοεί ότι το κόμμα θα πήγαινε καλύτερα με εκείνον αρχηγό και εξέφρασε την απορία σχετικά με το τι θα πάει καλύτερα εάν θυσιαστεί ως άλλη Ιφιγένεια ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Αυτό το θέμα ηγεσίας που θέτει ο κ. Θεοχάρης θα συζητηθεί, θα αναπτυχθεί και θα αποφασίσουν τα μέλη και οι φίλοι του Ποταμιού στο συνέδριο που θα γίνει σε έναν μήνα», είπε ο κ. Ψαριανός.
Η αντίδραση Θεοδωράκη
Για τη συνέντευξη του κ. Θεοχάρη ρωτήθηκε ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης και απάντησε:
«Ο Χάρης όπως μπορώ να ξέρω καλύτερα από εσάς είναι στο Ποτάμι, και στη γραμμή που έχει χαράξει το Ποτάμι. Που λέει ότι: Το Ποτάμι είναι μόνο η μαγιά του καινούργιου. Θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να προστεθεί κόσμος –άνθρωποι που δημιουργούν, άνθρωποι καθημερινοί, αλλά και παλιοί πολιτικοί που έχουν τολμήσει- και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο μεγάλο μεταρρυθμιστικό ρεύμα. Αυτό λέει το Ποτάμι, αυτό φαντάζομαι λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, ο κ. Θεοχάρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive