Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Το ΝΑΤΟ "πουλάει" την Ελλάδα επισήμως και προστατεύει τις πολεμοχαρείς παραβιάσεις της Τουρκίας (VIDEO)

Το ΝΑΤΟ Κομβικό το σημείο, ιστορικές οι συγκυρίες και η Ελλάδα είναι αναπόφευκτο να συμμετέχει σε αυτή την πολεμική διαμάχη, έστω και άθελά της προς στιγμήν. Πάντως, οι πρώτες τρανταχτές ενδείξεις είναι ξεκάθαρες και φέρουν το ΝΑΤΟ ήδη απέναντι της χώρας. Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γ.Στόλντεμπεργκ εκτίθεται ανεπανόρθωτα σε συνέντευξή του στο CNN, όπου η δημοσιογράφος τον ρωτά πιεστικά για τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο εναντίον της Ελλάδας! Δείτε τι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ! Δείτε πως αποφεύγει να απαντήσει καθαρά και πως προσπαθεί να προστατεύσει την Τουρκία. Είναι απ΄ αυτές τις περιπτώσεις που επιβεβαιώνεται απόλυτα ότι …η σιωπή είναι χρυσός!...

Η δημοσιογράφος είναι πιεστική στις ερωτήσεις της δικαίως, μιλώντας με τη φωνή της λογικής και της διεθνούς νομοθεσίας, όμως ο Γενικός Γραμματέας αποφεύγει χαρακτηριστικά να απαντήσει, δείχνει εμφανή ασυλία στις παραβιάσεις των Τούρκων και επί της ουσίας επιμένει να μιλάει με αερολογίες και να αλλάζει θέμα.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive