Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Απο Μυτιλήνη Αθήνα και ΞΑΝΑ επιστρέφουν πίσω οι λαθρομετανάστες! Βουλιάζουν τα νησιά!

mettaaanastews

Σύμφωνα με πληροφορίες μας περίπου 500 λαθρομετανάστες έχουν ήδη επιστρέψει στη Μυτιλήνη από την προηγούμενη Τετάρτη! Πρόκειται για λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα των Σκοπίων και αφού επέστρεψαν αρχικά στην Αθήνα, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν ξανά στη Λέσβο. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την περιέργεια και ταυτόχρονα την ανησυχία των αρχών. Στην πλειοψηφία τους οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι από το Πακιστάν, το Ιράν και από την Αφρική...
και δε δικαιούνται πολιτικό άσυλο. Το χαρακτηριστικό αυτής της παράξενης υπόθεσης είναι το ότι όλοι αυτοί οι μετανάστες επιλέγουν τη Μυτιλήνη ως τόπο προορισμού και όχι κάποιο άλλο νησί και αφού καταγραφούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες στα hot spot που έχουν στηθεί, μετά εξαφανίζονται.

4 σχόλια:

  1. καλα ολοι αυτοι οι τυποι εχουν εξεταστει αν κουβαλανε καμια αρρωστια πανω τους;
    φοβασαι πλεον να παρεις με την οικογενεια σου πλοιο,τρενο,λεωφορειο κλπ...μην κολλησεις καμια φυματιωση(περα ολων των αλλων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι αυτοι θελαν τα επιδοματα τα Γερμανικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive