Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Η κυβέρνηση τα έδωσε όλα! Γη, αέρα, υπέδαφος. Η Ελλάδα τι θα κρατήσει από την Ελλάδα; Απολύτως τίποτα!

saleee

Το ξεπούλημα της χώρας συνεχίζεται δίχως τελειωμό! Ένω η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως αγωνίζεται για το καλό της Ελλάδας προσπαθώντας να διώξει το ΔΝΤ από τη χώρα, ταυτόχρονα ξεπουλάει ό,τι πολύτιμο έχει αυτός ο τόπος! Την ίδια ώρα που μέλη της κυβέρνησης δηλώνουν ότι:...
«Είναι αγώνας εθνικής ανεξαρτησίας και υψηλού συμβολισμού» το να φύγει το Ταμείο από την Ελλάδα, την ίδια ώρα έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός υπογράψει κατά τη διάρκεια της περιβόητης 17ωρης διαπραγμάτευσης τη συμμετοχή του Ταμείου στο Μνημόνιο 3. 
Ιδού και η ανακοίνωση στην οποία έχει βάλει την υπογραφή του ο Έλληνας πρωθυπουργός: «Το κράτος- μέλος που ζητά οικονομική βοήθεια από τον ESM αναμένεται να απευθύνει, όπου είναι δυνατό, αντίστοιχο αίτημα και στο ΔΝΤ. Αυτό είναι προϋπόθεση ώστε το Eurogroup να συμφωνήσει σε ένα νέο πρόγραμμα του ESM. Γι' αυτό η Ελλάδα θα ζητήσει να συνεχιστεί η υποστήριξη του ΔΝΤ από τον Μάρτιο του 2016».
Φτάνει πια λοιπόν! Η κοροϊδία έχει και τα όρια της.
Για να βάζουμε σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους πρέπει να δοθούν κάποιες πληροφορίες τις οποίες κάθε Έλληνας πολίτης πρέπει να γνωρίζει.
Τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια της Ελλάδας παραδίδονται σε λίγες ημέρες στους Γερμανούς. Για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει συμφωνηθεί ήδη η επέκταση της σύμβασης για άλλα 20 χρόνια. Η Aegean θεωρείται από πολλούς θυγατρική της Lufthansa. Οπότε ό,τι σχετίζεται με τον «αέρα» της χώρας πάει σε γερμανικά χέρια!
Οι ΗΠΑ έχουν βάλει στο μάτι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου που όλοι γνωρίζουν ότι έχει ο ελλαδικός χώρος. Παράλληλα ζητούν υπακοή από την κυβέρνηση στα γεωπολιτικά θέματα. Οπότε ξεχάστε και το «υπέδαφος» γιατί αυτό πάει στους Αμερικανούς!
Πάμε στις επίγειες μεταφορές. Οι Γάλλοι έχουν συμφωνήσει για το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας αλλά και για την ύδρευση των μεγάλων πόλεων. Παράλληλα τους έχει δοθεί ο έλεγχος της Δημόσιας Διοίκησης και του Φοροεισπρακτικού Μηχανισμού. Οπότε ξεχάστε και τη «γη» της Ελλάδας γιατί αυτή μας την πήρανε οι Γάλλοι.
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι ένα. Η Ελλάδα τι θα κρατήσει από την Ελλάδα;
Απολύτως τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive