Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΥΛΗ. Βόμβες Κασιδιάρη προκαλούν σοκ... ΒΙΝΤΕΟ

kasiadiarhs

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι πληθωρική προσωπικότητα κάτι που αποδεικνύεται κάθε φορά που θα προβεί σε δηλώσεις ή ακόμα και σε ...πράξεις! Αυτή τη φορά ο κ. Κασιδιάρης από το βήμα της βουλής επιτέθηκε φραστικά στην ελληνική κυβέρνηση.  Μεταξύ άλλων είπε:...
“Ο Τσίπρας ανέλαβε να ολοκληρώσει αυτό που δεν πρόλαβε ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, την διάλυση της εθνικής οικονομίας, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την εκποίηση της εθνικής περιουσίας.
Η τουρκολάγνα κυβέρνηση που κάνει τεμενάδες στον Ερντογάν έχει σκοπό να ξεσπιτώσει τους Έλληνες για να παραδώσει τα σπίτια στους λαθρομετανάστες.
Η παραίτηση Σακελλαρίδη και οι διαφοροποιήσεις Νικολόπουλου και Παναγούλη δύο μόλις μήνες μετά τις εκλογές δείχνει ότι η μνημονιακή κυβέρνηση είναι υπό κατάρρευση υπό την πίεση της λαϊκής οργής".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

2 σχόλια:

  1. Σοβαρευθεῖτε ! Ποιὲς βόμβες, καὶ ποιὸ σόκ;;
    Τὶ εἶπε ὁ ἄνθρωπος καὶ σὲ τὶ πρωτοτύπησε;;
    Δὲν μᾶς φθάνουν ὅλοι οἱ ἄλλοι ἔχουμε καὶ αὐτοὺς τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:32, Εμείς Δεν θέλουμε όλους τους άλλους......... εμείς θέλουμε μόνο αυτούς καί με έκτακτες εξουσίες στα χέρια τους !....... ... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive