Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τουλάχιστον δύο και έμπειροι οι βομβιστές του ΣΕΒ. ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον δύο και έμπειροι οι βομβιστές του ΣΕΒ
Τουλάχιστον δύο άτομα που διέθεταν εμπειρία και γνώση στην κατασκευή και τοποθέτηση ωρολογιακών μηχανισμών και συνεπώς παρελθόν στο αντάρτικό πόλης σε στενή σχέση με κρατούμενους για τρομοκρατική δράση εκτιμά η Αστυνομία ότι κρύβονται πίσω από τη βομβιστική επίθεση χθες τα ξημερώματα στα γραφεία του ΣΕΒ. Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής...
πιθανολογούν ότι στην προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης ίσως υπάρξει το όνομα μιας νέας οργάνωσης θέλοντας με τον τρόπο αυτό τα μέλη της να δείξουν ότι το αντάρτικό πόλης ζει, είναι επιχειρησιακά ενεργό και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιεί εντυπωσιακά χτυπήματα στα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας... Μάλιστα, περιμένουν την προκήρυξη για να διαπιστώσουν αν το ύφος και η γραφή έχουν οποιαδήποτε σχέση με την καταζητούμενη σύντροφο του αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα Πώλα Ρούπα.
Oι πληροφορίες λένε πως οι έρευνες για την ανίχνευση των κινήσεων των δραστών και του δρομολογίου διαφυγής από τις κάμερες που υπήρχαν στο σημείο είναι δεδομένος ωστόσο όπως λένε αυτό ελάχιστα θα προσθέσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη τους. Και αυτό γιατί πιθανότατα οι δύο δράστες κινήθηκαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, φορούσαν κράνη και μαύρα ρούχα, σίγουρα γνώριζαν πως υπήρχαν παντού κάμερες και είχαν λάβει τα μέτρα τους.
“Ο μηχανισμός εξαϋλώθηκε, γενονός που σημαίνει ότι ήταν πολύ καλής κατασκευής από έμπειρα χέρια και όχι από πρωτάρηδες. Το περισσότερο από ενάμισι κιλό εκρηκτικής ύλης, πιθανότατα ζελατοδυναμίτιδας και το οικιακό ρολόι που πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε αποτελούν απλά υλικά και δεν καρφώνουν τους δράστες” λέει στο protothema.gr αξιωματικός που μετέχει στις έρευνες και προσθέτει “λίγοι άνθρωποι έχουν τη γνώση και την ικανότητα να φτιάχνουν τέτοιες βόμβες...”.
Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούσαν ότι το αντάρτικό πόλης έχει την παρούσα χρονική στιγμή και στο εγγύς μέλλον απενεργοποιηθεί επιχειρησιακά καθώς τα μέλη των ενεργών οργανώσεων που είναι εκτός φυλακής τοποθετούνται στο δεύτερο κύκλο, είναι δηλαδή περιφερειακά και όχι ικανά επιχειρησιακά να πραγματοποιήσουν ένα τόσο εντυπωσιακό χτύπημα. Όμως η χθεσινή βομβιστική επίθεση στο ΣΕΒ άλλαξε τα σχέδια και τις προτεραιότητες τους και η υπόθεση εγχώρια τρομοκρατία μπαίνει και πάλι στην πρώτη γραμμή.
Η στιγμή της έκρηξης στα γραφεία του ΣΕΒ από κάμερες ασφαλείας φαρμακείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive